Loading...

Personlige vægkalendere

Lav dine yndlingsfotos om til moderne vægdekorationer eller specialfremstillede gaver.
lærredstryk
 
 
 
Skumtryk
 
vægdekoration i metal
 
vægdekoration
 
 
 
fødselsdagsplakat-001
 

Gør hjemmekontoret til dit nye yndlingssted med specialfremstillede vægdekorationer – lærredstryk, unikke kunstværker med mere.

Vil du lave en personlig gave, der kan hænge over kaminen eller omdanne et værelse til en inspirerende kulisse? Med vores samling af specialdesignede vægdekorationer kan du ændre dine billeder eller originale kunst til unikke dekorationer.

Plakater er alsidige og prisbillige og en nem måde at vise større tekst og billeder på. Lærredstryk er solide, bøjer ikke og er bygget på rammen for nem montering. Vores print på træ er lavet af 12 mm tekstureret mat krydsfiner og giver dine dekorationer et autentisk og rustikt udseende. Og vores metalskilte er rustfri og af høj kvalitet. Blækket falmer ikke og vil få dit farve- eller sort-hvide fotografi til at stå frem.

Vælg den specialdesignede vægdekoration, du bedst kan lide, og kig så på vores skabeloner, eller upload dit eget design. Uanset hvad du har brug for af dekorationer til hjemmet eller som gaver, kan du finde specialdesignede tryk, der hjælper din kreative dekoration med at skille sig ud.