Loading...

Personlige vægkalendere

Lav dine yndlingsfotos om til moderne vægdekorationer eller specialfremstillede gaver.
lærredstryk
 
 
 
Skumtryk
 
Et aluminiumtryk med to børn, der krammer.
 
vægdekoration
 
 
 
fødselsdagsplakat-001
 

Gør hjemmekontoret til dit nye yndlingssted med specialfremstillede vægdekorationer – lærredstryk, unikke kunstværker med mere.

Vil du lave en personlig gave, der kan hænge over kaminen eller omdanne et værelse til en inspirerende kulisse? Med vores samling af specialdesignede vægdekorationer kan du ændre dine billeder eller originale kunst til unikke dekorationer.

Plakater er alsidige og prisbillige og en nem måde at vise større tekst og billeder på. Lærredstryk er solide, bøjer ikke og er bygget på rammen for nem montering. Vores print på træ er lavet af 12 mm tekstureret mat krydsfiner og giver dine dekorationer et autentisk og rustikt udseende. Og vores metalskilte er rustfri og af høj kvalitet. Blækket falmer ikke og vil få dit farve- eller sort-hvide fotografi til at stå frem.

Vælg den specialdesignede vægdekoration, du bedst kan lide, og kig så på vores skabeloner, eller upload dit eget design. Uanset hvad du har brug for af dekorationer til hjemmet eller som gaver, kan du finde specialdesignede tryk, der hjælper din kreative dekoration med at skille sig ud.

Ofte stillede spørgsmål

Det afhænger af din personlige smag! Vores forskellige typer fotovægkunst har hver deres specifikke egenskaber, som kan skabe et bestemt look i dit rum. Et lærredstryk er for eksempel en tidløs løsning, der giver enhver væg struktur. Materialet er let, og det er nemt at hænge op. Indrammede billeder er med deres smarte og elegante look fremragende tilføjelser til gallerivægge eller sofistikerede kontorområder. Print på træ sætter derimod et rustikt præg på vægkunst for at sprede varme og hygge i dit hjem. Og vores metalskilte er rustfri og af høj kvalitet. Blækket falmer ikke, så dine billeder i farve eller sort/hvid står skarpt. Vælg den vægkunst, som du føler er mest dig – og du skal ikke være bange for at blande forskellige stilarter for at skabe et helt unikt look med udvalgte værker. 

Det er utroligt nemt at lave din egen vægkunst med VistaPrint. Bare følg disse enkle trin:

  • Vælg en type vægkunst: Vælg den størrelse og den type print, der passer bedst til dit rum. Vi laver fotovægdekorationer for enhver smag, alt fra et klassisk lærred til moderne aluminium.
  • Upload dine billeder: Når du har valgt din personligt tilpassede vægkunst, er det tid til at tilføje dine billeder. Du kan skabe en collage eller tilføje et enkelt billede med vores nemme værktøj til upload af billeder, afhængigt af produktet du vælger. Og hvis du skal bruge inspiration undervejs, har vi mange forskellige designskabeloner, du kan justere, så det bliver helt unikt.
  • Tilpas dit design: Brug vores tilpasningsmuligheder til at være kreativ med dine nye vægdekorationer! Vil du gerne have et foto fra en familiekomsammen op på væggen? Markér den særlige lejlighed ved at tilføje årstallet med vores tekstværktøj. Vil du gerne gøre fine billeder af din nyfødte til en samling uvurderlige lærredstryk? Du kan tilføje navnet på barnet direkte på billedet og tilpasse skrifttypen og stilen, så den passer dig.
  • Forhåndsvisning og gennemsyn: Når alle dine personlige detaljer er tilføjet, kan du bruge vores værktøj til forhåndsvisning af design til at sikre, at det hele er perfekt. Hvis du vil ændre noget på dette tidspunkt, kan du gå tilbage og lave ændringer.
  • Afgiv din bestilling: Gør din bestilling færdig, og lad os tage os af resten med professionelt tryk og emballering af din personligt tilpassede vægkunst. Dit nye kunstværk ankommer klar til at sprede smil og gøre din væg smukkere.

Ja! I vores designstudie kan du tilføje tekstelementer som billedtekster, datoer, citater og meget andet, som passer til din vægkunst.

Den specifikke pleje kan afhænge af produktets materiale, men som generel tommelfingerregel skal du undgå at udsætte dine fotovægdekorationer for direkte sollys og områder, hvor der bliver meget fugtigt. Hvis du følger disse tips, kan det hjælpe med at holde din vægkunst smuk og velholdt i mange år fremover.