Loading...

Puder

Gør yndlingsøjeblikke til den ultimative feel-good-gave. Bløde, specialdesignede fotopuder med tryk på begge sider og nem billedupload. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Tilføj ekstra hygge til indretningen med fotopuder.

  • 3 størrelser
  • 200 g/m² solidt polyester
  • 2 typer stof
  • Indbygget hvid lynlås
  • Tryk på en eller begge sider

Dekoration: Komplet farvetryk

Pleje: Pletrens eller kemisk rens.

Perfekt til at putte med
Leder du efter en gaveidé, der føles som et kram? Specialdesignede puder er en fantastisk måde at skabe en unik gave til en speciel person. Uanset om du vil bruge dyrebare billeder eller deres yndlingsfarve, kan du skabe en gave, de altid vil elske at holde tæt på.

Designet på din måde
Specialdesignede fotopuder er lavet af blødt (men alligevel robust) 100 % polyester og er behageligt tilbehør til senge, sofaer og meget mere. Du får desuden masser af designmuligheder: Tryk på en enkelt side, match forsiden med bagsiden eller upload noget helt forskelligt på hver side.

Problemfri billeduploads
For at begynde at designe dine personlige puder skal du bare uploade et billede i høj opløsning efter eget valg. Se dit design igennem, tilføj eventuelt en sidste ting eller to, så tager vi os af resten. Din fotopude vil blive trykt på kvalitetsstof og vil ankomme klar til at overraske.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk