Loading...

Lav en eller to kopier på farten med personligt tilpassede fakturablokke.

  • 2 størrelser
  • Papirtype: 60 g/m²
  • Fuldfarvetryk
  • 50 sæt med 3 ark – hvid, gul og lyserød

Bemærk: Lad være med at fremhæve eller tilføje baggrundsfarver til områder, der skal skrives på (f.eks. afsnittet “I alt” på fakturaen), da det vil forhindre den tekst, du skriver, i at blive kopieret til kopiarkene.

Praktiske kundekopier
Fakturablokke hjælper dig med at drive din travle virksomhed. Karbonfrit papir (NCR) fanger alt, hvad du skriver, på flere sider, så du kan holde godt styr på betalingskvitteringer, bestillinger og kontrakter. Vores fakturablokke indeholder 50 sæt med 3 ark – hvid, gul og lyserød. Lav en eller to kopier af transaktioner undervejs med din unikke branding.

Personligt og professionelt
Personligt tilpassede fakturablokke hjælper med at give dine kunder en mere skræddersyet oplevelse. Fra håndværkeropgaver til professionelle tjenester – tilføj dit logo og design, og skab et gennemtænkt, professionelt look. Vi trykker i fuld farve på alle sider, så din blok er flot og ensartet hele vejen igennem. Arkene er nemme at rive af, så kundens kopi aldrig går i stykker.

Nemme at designe
Klar til at give din virksomheds transaktioner et brandet look? Kom i gang ved at vælge en størrelse og tage et kig på vores designskabeloner, der kan tilpasses. Når du har valgt et layout, kan du tilføje de oplysninger, der får din virksomhed til at skille sig ud. Tjek dine varer, og bestil – så klarer vi resten. Vi sætter professionelt tryk på dine personligt tilpassede fakturablokke i det antal, du ønsker, og sender dem med det samme.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk