Loading...

Få mere engagerede kunder med tilpassede klistermærker med QR-koder, der gør din virksomhed mere tilgængelig

  • 3 former
  • Op til 4 størrelser pr. form
  • Holdbart hvidt plastmateriale
  • Automatisk genererede QR-koder
  • Klart tryk i fuld farve

Hurtig og praktisk forbindelse
Brug klistermærker med QR-koder, så dine kunder nemt kan komme i kontakt med din virksomhed. Når kunderne scanner QR-koden på klistermærket, føres de direkte ind på dit website, din side på sociale medier eller til en kampagne. Dette er en praktisk måde at få kunderne til at huske dig på og opmuntre dem til at lære mere om dit brand og dine produkter.

Nemme at lave, nemme at bruge
Vores klistermærker med QR-koder bliver ikke nemmere at bruge – koden genereres automatisk fra den URL-adresse, du oplyser. Du kan sætte klistermærkerne på kundernes ordrer eller rundt omkring i din butik eller restaurant, så kunderne kan se dit menukort eller måske en side med ofte stillede spørgsmål. Kunderne kan nemt se dine klistermærker på butiksvinduer eller borde, og du kan vise dit brand på farten, hvis du sætter det på din bærbare computer eller vandflaske.

Sæt dit eget præg på den
Når du har valgt en URL-adresse, er det tid til at arbejde på klistermærkerne. Vi har masser af designskabeloner, som du kan prøve, samt mulighed for at uploade dit eget design, logo, grafik og meget mere. Når du har fortalt os, hvor vi skal placere QR-koden, er du klar til at bestille. Og hvis du har brug for hjælp, står vores liveeksperter altid klar.

VistaPrint har designskabeloner til Klistermærker med QR-kode i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk