Loading...

Bordkalender

Lav en sjov og funktionel specialdesignet kalender i en let og kompakt størrelse. Med spiralryg og indbygget fod. FSC®-certificeret produkt. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Gør arbejdsdagen lidt skønnere med foto bordkalendere.

  • NYHED: Rektangulær
  • 2 størrelser/layouts
  • 216 g/m² ubestrøget papir
  • Indbygget stander og spiralryg
  • Skarpt fuldfarvetryk
  • FSC-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

Smart, kompakt borddekoration
Er din arbejdsplads lidt ... tom? Bordkalendere med fotos er en praktisk måde at give skrivebordet, hylden eller andre steder lidt personlighed – samtidig med at du husker aftaler. 2 kompakte størrelser og indbygget stander, så de kan stå næsten hvor som helst.

En gave til familie, venner eller dig selv
Personaliserede bordkalendere er glimrende som gave. De har et billede for hver måned, så du kan tilpasse kalenderen med fotos, som du ved modtageren kan lide – brug feriebilleder, gruppebilleder eller billeder af deres hund. Uanset hvad du vælger, bliver den tryk på papir fra ansvarligt dyrkede træer.

Intuitiv designproces
Vi har opdateret designstudiet, så du får en endnu bedre oplevelse ud af at designe dine kalendere. Begynd med at vælge en skabelon. Derefter kommer du til designstudiet, hvor du kan indsætte fotos, markere særlige datoer, afprøve forskellige baggrunde og meget mere. Når du er færdig med designet, klarer vi resten og trykker og emballerer varen på professionel vis. Din produktion ankommer i tiptop stand og er klar til at pynte på kontoret.

bordkalender med bryllupsbillede

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk