Loading...

Skil dig ud med de unikt formede ovale klistermærker.

  • 4 størrelser
  • Enkeltvise klistermærker
  • Hvid eller gennemsigtig plastik
  • Ekstratykt bærepapir med fane
  • Vandtæt
  • Tryk i fuld farve

Smart form
Søger du ideer til en ny giveaway – eller en flot måde at dekorere online-ordrer? Enkeltvise, ovale klistermærker er gode, når kunderne skal imponeres (både nuværende og kommende). Den aflange form har plads til din egen tekst, et firmalogo eller et frisk design – og det belagte, vandtætte plastik er designet til at holde. 

Reklamér overalt
De ovale klistermærker med eget tryk fås på både hvid og gennemsigtig plastik og kan leveres i mange størrelser. De er perfekte til at sætte på emballage eller som giveaways eller vedlægning i online-ordrer. De kan også ligge ved kassen, så kunderne kan tage dem med hjem. Husk, at hvert klistermærke, du sender ud i verden, betyder endnu mere reklame for din virksomhed.

Nemme at designe
Er du klar til at lave dine egne? Kom i gang ved at uploade dit logo eller billede til vores online designstudie eller vælge en af vores branchespecifikke skabeloner. Derefter får du mulighed for at finjustere dit design og tilføje de sidste detaljer. Husk, at hvis det materiale, som du vælger, er gennemsigtig plastik, skal du ikke bruge et design med hvid baggrund, og du bør undgå jpeg-filer. Vælg i stedet .pdf- eller .png-filer. Det sikrer, at du får det gennemsigtige look, du leder efter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk