Loading...

Vægkalendere

Spred glæde hos familie og venner med en gave, som de vil elske året rundt – se alle 12-måneders kalendere for 2023, der kan tilpasses, som du vil. FSC®-certificeret produkt. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelser og formater
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Lav selv dine minder til 12 måneder fyldt med smil med personlige vægkalendere.

  • NYHED: Dobbelt A3-størrelse
  • 4 størrelser/formater
  • 2 papirtyper
  • Forskellige baggrunde og clipart
  • Holdbar spiralryg
  • Klart fototryk i fuld farve
  • FSC-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

365 glade dage
Er det bare os, eller ser kalendere bare bedre ud, når de er smækfyldt med minder? Med fotovægkalendere kan du fremvise de særlige minder og yndlingsbillederne på praktisk vis. Lav en til dig selv, eller bestil mange – disse populære varer er gode som gaver til familien.

De kan tilpasses på mange måder
Med de mange design og layouts – plus 4 størrelser – kan du skabe en fotokalender, som ikke blot komplementerer din stil og vægplads, men også dine planer. Når du designer kalenderen, har du mulighed for at indsætte tekst eller clipart på vigtige datoer, f.eks. fødselsdage og bryllupsdage. Uanset hvordan du tilpasser din kalender, bliver den tryk på papir fra ansvarligt dyrkede træer.

Intuitiv designproces
Vi har opdateret designstudiet, så du får en endnu bedre oplevelse ud af at designe dine kalendere. Begynd med at vælge en skabelon. Derefter kommer du til designstudiet, hvor du kan indsætte fotos, markere særlige datoer, afprøve forskellige baggrunde og meget mere. Når du er færdig med designet, klarer vi resten og trykker og emballerer dine vægkalendere på professionel vis. Dine vægkalendere ankommer til dig i perfekt stand, klar til at glæde.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk