Loading...

Klistermærker med ansigter

Pynt med perfekte smil, sjove ansigter og meget andet med VistaPrints klistermærker med ansigter. Professionelt figurskårne design til billeder af mennesker, kæledyr og grupper. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
Start designDesign fra bunden
100 % tilfredshedsgaranti

Forvandl selfies og andre billeder til figurskårne klistermærker til computere, vandflasker og meget mere

  • 6 størrelser 
  • Skåret efter figur 
  • Vandtæt hvid plastik 
  • Letaftageligt bagpapir 
  • Klæbemiddel, der ikke efterlader mærker 
  • Klart tryk i fuld farve 

Lav billeder om til klistermærker
Vil du gerne gøre dine ting mere personlige? Vores særligt tilpassede klistermærker med ansigter er perfekte til at tilføje en personlig detalje på en sjov måde. Luk en konvolut med et kysseansigt, eller dekorer et fotoalbum med klistermærker af dem, du tager flest billeder af. Med disse figurskårne klistermærker kan du nemt sætte dine yndlingsansigter – mennesker, kæledyr eller grupper – på alt fra notesbøger til telefoner.

Vælg et billede, og tilpas det
Vi kan forvandle dine yndlingsbilleder til klistermærker, du kan bruge næsten hvor som helst. Uanset om det er en fjollet selfie, dine bedste venner tog, da de “lånte” din telefon, eller et billede af din mops med en fin hat på. Vores klistermærker med ansigter er vandtætte til indendørs og udendørs brug, efterlader ikke mærker og fås i 6 forskellige størrelser. De er perfekte som små gaver, dekoration på kontoret eller bare for sjov.

Nem designprocess
I vores designstudie kan du uploade dit billede og angive baggrundsfarve og skærelinje. Derefter sender vi dine klistermærker til dig, så de kan sprede smil. Og husk, at vi står klar til at hjælpe! Du kan kontakte en af vores designere for at få hjælp eller inspiration – bare klik på “Vi er klar til at hjælpe” i nederste højre hjørne af designstudiet.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk