Loading...

Bring din forretning helt hjem til deres dør.

  • 2 størrelser (se Ofte stillede spørgsmål)
  • Matte og glansfulde papirtyper
  • Fås i standard og premium
  • Fuldt tryk i klare farver
  • Fra 50 til 10.000

Billige og alsidige
Er du ude efter en billig og effektiv måde at markedsføre din virksomhed på? Personaliserede skilte til dørhåndtag er et godt markedsføringsværktøj, som du kan bruge på mange måder til forskellige typer projekter og kampagner. De kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din markedsføring ved at målrette specifikke kvarterer, veje og huse. Og så er de øjeblikkeligt synlige, hvilket gør det svært at ignorere dem.

Effektive og nemme at dele ud
Skiltenes kompakte størrelse og slanke form giver dig rig mulighed for at introducere mulige kunder til din virksomhed. Du har tilstrækkelig med plads til at medtage oplysninger om dine produkter og tjenester, kampagner, billeder, QR-koder og mere. Og så er de praktiske, robuste og lette at hænge på alle typer dørhåndtag, takket være et forborede hul og slids.

Hurtig og nem designprocess
Er du klar til at begynde at designe? Gennemse vores store udvalg af skabeloner, der fås med en række temaer og farver. Vores skilte til dørhåndtag fås i to størrelser: lille (89 x 216 mm) og stor (114 x 279 mm). De kan redigeres fuldt ud, så du kan let tilpasse dem efter dine ønsker og medtage alle de oplysninger, du vil dele. Og hvis du ikke kan finde et design, du kan lide, kan du uploade dit eget eller lade en af vores designere lave et til dig. Når du er færdig med at designe, tager vi os af resten. Vores skilte til dørhåndtag vil blive trykt i fuld farve og leveret til din dør, klar til at arbejde for dig.

Dørhænger

VistaPrint har designskabeloner til Skilte til dørhåndtag i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk