Personligt studentertøj til dig og din klasse i 2021.

Forventet læsetid: 2 minutter

Du gjorde det. Du har boet i dine bøger i de seneste måneder, overlevet de mundtlige eksaminer, besvaret censors mange spørgsmål, drukket spandevis af kaffe og læst hele natten, alt imens du prøvede at modstå fristelsen til at se de nyeste afsnit på Netflix. Og nu har du endelig fået dine karakterer og dimitterer om et par uger.

En ting er sikker: Det skal fejres, og denne dag skal huskes for evigt. Uanset om du søger noget småt og symbolsk, noget sentimentalt eller noget humoristisk, har vi samlet en liste med studentertøj, der vil give fejringen et ekstra touch. Hvad med en T-shirt med tryk af et sjovt citat, en dejlig hættetrøje med et billede af hele klassen på eller måske et sødt krus med dig og vennerne på skoleudflugt?

Læs videre, og gør dig klar til at lave stilfuldt og mindeværdigt tøj med garanti for at frembringe smil og varme hjerter på din store dag og bagefter.

Sig det med stolthed med matchende T-shirts.

Lad fantasien løbe løbsk, og skab nogle sentimentale eller sjove T-shirts til din dimission. Du ved, dem i din klasse, som du ikke kommer til at holde tæt kontakt med, men som du alligevel altid godt har kunnet lide? Realistisk er det nok sidste gang i lang tid, at du ser mange af dem, så sørg for at få at få taget nogle billeder af jer allesammen og trykt dem på en studenter-T-shirt. Eller hvad med en specialdesignet T-shirt med en sjov sætning, der er blevet til en intern joke mellem dig og dine bedste klassekammerater?

Lad et studenterkrus fylde dig med stolthed hver dag

Et studenterkrus vil være en daglig påmindelse om, at du officielt er blevet voksen. Du får nok taget et af de portrætbilleder, der måske kommer til at hænge i stuen hos dine forældre i mange år. Dine forældre vil gerne huske denne dag (ligesom dig selv), men du kan også vælge noget mere diskret, såsom et kaffekrus. Et krus med dig og dit bedste studentersmil vil få dine forældre til at snøfte stolt, mens de drikker deres morgenkaffe.

Sig det med en mulepose

Sæt et specialdesignet budskab eller et billede af din klasse på for at forvandle en almindelig mulepose til en helt unik studenterting. Nu hvor du er blevet voksen og begyndt at gøre voksenting, såsom at pendle på arbejde, købe ind eller vaske tøj, er en mulepose måske lige, hvad du har brug for. De ser godt ud og er praktiske, så du kan have dine arbejdsting, madkasser, regninger, bilnøgler, vitaminpiller, solcreme… alle dine voksenting i denne taske.

Hold dig varm med en rar studenterhættetrøje

Hættetrøjer er perfekte til udendørs fester og begivenheder, så hvis der er koldt til din studenterfest, kan du overveje også at få lavet hættetrøje med din klasse på. Sæt et billede af hele din klasse på maven, et stort portræt af din yndlingsmatematiklærer, eller hold det simpelt og klassisk og skriv dit afgangsår og din klasse.

Tip fra Vistaprint

Du bliver sikkert nostalgisk, når du ser tilbage på dit sidste, hektiske år i gymnasiet. En ting er sikker: Det år skal huskes, og det kan personaliserede studenterting hjælpe dig med.

Leder du efter flere idéer til specialdesignet tøj? Se, hvad andre har lavet via #madewithvistaprint.