Mors dag og Fars dag med gaver så unikke, som de er

Forventet læsetid: 3 minutter

Med en personaliseret gave kan du sige “jeg elsker dig” uden at gøre det med ord. Til denne Mors eller Fars dag kan du vise dine forældre (eller bedsteforældre, bonusforældre eller andre forældrefigurer), hvor meget de betyder for dig med en gave, der er lavet specifikt til dem.

Gå længere end blot et indrammet billede eller et kort fra butikken, og vær kreativ med lærredstryk, kontorartikler, tæpper og meget mere. Her får du nogle idéer til personaliserede gaver til alle slags forældre:

  1. Vært eller værtinde
  2. Indretteren
  3. Den hjemmearbejdende
  4. Den rejseglade
  5. Hjemmemennesket

1. Fotogaver til en vært eller værtinde

Hvis din mor eller far elsker at have gæster på besøg, kan du give dem en unik gave, der siger noget om gæstfrihed (men ikke bare en flaske vin eller en serveringstallerken). Måske er de kendt i nabolaget for deres grillfester, eller måske foretrækker de intime middagsselskaber. I hvert fald giver disse gaver et personligt præg, når de skal være værter derhjemme.

Med et sæt personaliserede bordskånere kan dine forældre sætte et personligt præg på middagsbordet. Tilføj et familiebillede i designet, et billede fra jeres seneste eventyr, et følsomt budskab eller et monogram.

Personaliserede kontorartikler er en tidløs gave til alle på din liste – hele året rundt. Om det er specialdesignede stempler eller personlige kort, bliver dine forældre glade for kontorartikler, så de kan sende invitationer og takkekort til alle på gæstelisten. Tilføj deres initialer eller et billede, og lav en nem og personaliseret gave til Mors eller Fars dag.

2. Personaliserede gaver til indretteren

Laver din mor konstant om på, hvad der hænger på væggene derhjemme? Eller elsker din far at flytte rundt på møblerne? Lav en fotogave til Mors eller Fars dag, som også er pæn.

Med valg mellem fire størrelser er en personlig acrylic photo block en fremragende gave til Mors eller Fars dag. Disse blokke er lavet i slidstærkt akryl og er en moderne måde at pynte bogreolen, kaminen eller køkkenbordet på. Og du kan tilpasse hver blok med billeder og tekst. Lav en, der passer ind i deres indretning, så du er sikker på, at de gerne vil vise den frem.

Lærredstryk er en skøn gave til mange lejligheder – men særligt til Mors eller Fars dag. Forvandl nogens bryllupsbillede eller studenterfoto til et kunstværk, der er klart til at hænge op. Lav ensartede tryk af dine børn eller et tryk med en kollage af minder fra en familiefest, ferie eller en anden anledning. Vær kreativ med tekst og designelementer, og skab en enestående fotogave.

Tip fra VistaPrint

Hvis du plejer at give indrammede fotos, kan du prøve et tryk på metal eller træ næste gang – det er en mere sofistikeret og personlig udgave af den klassiske gave.

3. Personaliserede gaver til den hjemmearbejdende mor eller far

Hvis din mor eller far arbejder hjemmefra eller har et hjemmekontor, kan du give en praktisk fotogave, de bliver glade for at se på bordet hver dag.

Udover at drikke kaffe er et personaliseret krus også praktisk til opbevaring af kuglepenne, til en kop nudler eller måske endda til at omplante små planter. Design et med et udvalg af billeder, eller vælg dit yndlingsfoto og tilføj en levende baggrund eller en kort tekst.

Om det er en kollage med barndomsbilleder eller en tekst til mors dag, kan du minde nogen om, hvor meget du holder af dem (eller hvor meget de holder af *dig*) med en musemåtte med billede. Hver gang de sætter sig for at arbejde, får de et glimt af de værdsatte stunder med familie, venner og kæledyr.

4. Personaliserede Mors og Fars dagsgaver til rejseglade forældre

Er dine forældre altid på tur eller i gang med at planlægge deres næste rejse? Lav en Mors eller Fars dagsgave, der fanger nogle af deres rejseminder, eller noget personligt, de kan tage med på deres næste eventyr.

En fotobog er en god måde at forvandle din mor eller fars digitale yndlingsbilleder til en moderne udgave af det klassiske fotoalbum, som man kan bladre i. Den fås i en række forskellige størrelser, formater og former, så en specialfremstillet fotobog er en glimrende tilføjelse til samlingen for en, du holder af. Til dine jetsettende forældre må du sørge for at huske at bruge et billede af deres yndlingsdestination og mindeværdige billeder fra gamle familieferier. Farverige rammer, clipart og ikoner lader dig sætte et personligt præg på hver side, og tekstfelter gør det nemt at skrive en sød besked eller notere datoen for hvert foto.

Muleposer er en praktisk gave, særligt til en mor eller far, der altid er på farten. De er perfekte til snacks til køreturen eller som håndbagage på flyveturen. Og de er også ganske nyttige i dagligvarebutikkerne. Sæt et specialdesignet budskab eller dit yndlingsbillede på for at forvandle en almindelig mulepose til en helt unik gave.

5. Fotogaver til hjemmemennesket

Hvis dine forældre foretrækker at være hjemme, kan du fokusere på at give dem noget specialdesignet og hyggeligt.

Puder med billede er en blød og personlig gave, og da du kan have forskellige billeder på hver side, har du masser af plads til at være kreativ. Brug et alvorligt billede på den ene side og et fjollet billede på den anden, eller sæt et billede på den ene side og en personlig tekst på den anden.

Et lækkert fleecetæppe er en perfekt fotogave hele året rundt – det er godt til den kølige fodboldkamp og til grillfesten i haven. Design et tæppe til din mor eller far med en samling af familiebilleder, eller lav et med en hyggelig tekst samt personlige designelementer.

Tip fra VistaPrint

Leder du efter en gave til mors dag eller fars dag til de nye forældre? Vælg et tæppedesign til at markere milepæle, så de kan dokumentere, hvor meget deres baby vokser hver måned. Sæt også et billede af familien eller babyen på, så det bliver sødt og personligt.

Med et sæt personaliserede bordskånere kan dine forældre sætte et personligt præg på middagsbordet. Tilføj et familiebillede i designet, et billede fra jeres seneste eventyr, et følsomt budskab eller et monogram.