6 unikke gaveidéer til valentinsdag

Forventet læsetid: 3 minutter

Ja, vi ved godt, at vi skal vise, at vi holder af dem omkring os hver dag og ikke kun på Valentinsdag. Det er i hvert fald det, vi siger, hver gang det bliver den 14. februar, men hvorfor ikke udnytte denne særlige dag til at give din partner, ven eller familie en lille overraskelse? Selvom mange siger, at de ikke forventer at få en gave, eller at de ikke fejrer Valentinsdag, er det aldrig en dårlig ting at modtage en gave! For at du kan gøre den noget helt særligt, har vi samlet seks unikke og sjove gaveidéer til valentinsdag, der går længere end den sædvanlige blomsterbuket eller æske med chokolade.

 1. Vær kreativ, og lav morgenmad i et personaliseret krus.
 2. Pynt deres arbejdsplads med dejlige minder.
 3. Støv dine gamle billeder af.
 4. Gør de daglige ærinder mere kærlige.
 5. Bliv varmet af de særlige minder.
 6. Prøv noget nyt på den blanke væg.

1. Vær kreativ, og lav morgenmad i et personaliseret krus.

Det er vigtigt at komme godt i gang med dagen, og Valentinsdag er den perfekte undskyldning for at få noget, der er lidt mere prangende end den sædvanlige morgenmad. Hvorfor ikke gøre det noget ganske særligt ved at præsentere det i et specielt fotokrus? Når du har personaliseret et krus med dit yndlingsminde, kan du lave en lækker varm drik, fylde det med chokolader eller følge vores lette opskrift på en mikrobølge-brownie i et krus. Det er supernemt!

Brownie i krus

 • 1 æg
 • 3 spiseskeer mælk
 • 2 spiseskeer olie
 • 2 strøgne spiseskeer kakao
 • 2 strøgne spiseskeer sukker
 • 3 strøgne spiseskeer mel
 • 1/4 teske bagepulver
 1. Pisk ægget i kruset, og bland derefter mælk, olie, kakao og sukker i.
 2. Tilsæt mel og bagepulver, og bland godt, indtil der ikke er flere klumper.
 3. Bag i mikrobølgeovnen i 2 minutter på højeste effekt, og voila! Den perfekte, lækre Valentinsdagsmorgenmad.

2. Pynt deres arbejdsplads med dejlige minder.

Uanset om din bedre halvdel arbejder hjemmefra eller tager på kontoret, kan du gøre deres arbejdsplads lidt skønnere med en fotogave eller to. Du kan personalisere en bordkalender med familiefotos eller designe et lærredstryk med et billede fra en ferie eller en fest. Du kan også lave en helt unik musemåtte med et afholdt foto og en sød besked. Snig den ind på bordet derhjemme, eller læg den i tasken for en dejlig valentinsdagsoverraskelse.

3. Støv dine gamle billeder af.

Denne klassiske gave er altid en vinder. Alle har en samling af gamle billeder, jeres første ferie sammen, den første date, første gang I lavede mad sammen … og valentinsdag er en god anledning til at organisere og nyde dem igen. Fotobøger er den perfekte måde at gøre dette på, men i stedet for blot at fylde en med billeder, kan du også medtage noget tekst. På den måde er det ikke bare en fotobog, men nærmere jeres livshistorie sammen gennem årene. Når du har lavet den, kan du lægge den på din partners natbord eller ovenpå en bog, de er i gang med at læse, sådan at de ved sengetid vil finde ganske særlig bog at kigge i.

4. Gør de daglige ærinder mere kærlige.

En genanvendelig mulepose til indkøbene virker ikke som den mest spændende gave, vel? Men bortset fra at være meget nyttig og moderne i disse tider, kan den faktisk forvandles til en dejlig personlig gave ved tilføje et særligt budskab, der betyder noget for jer. Måske har I en sjov lille insiderjoke sammen, et sukkersødt citat, som I begge kan lide eller et ordsprog, som din partner bruger hele tiden. Uanset hvad jeres ”ting” er, så kan du personalisere jeres indkøbsnet med en specialtrykt besked eller pynte det med et yndlingsbillede eller noget smukt kunst. Sig det med en mulepose!

Tip fra VistaPrint

Skal du give en valentinsgave til nogen, der altid er på farten? Giv dem et personaliserede indkøbsnet sammen med en personlig vandflaske, så de altid kan tænke på dig, uanset hvor de er i verden.

5. Bliv varmet af de særlige minder.

Februar er en af de koldeste måneder på året … så find hyggen frem og hold valentinsdag med en romantisk aften derhjemme. Når I slapper af på sofaen efter en lang dag og et lækkert måltid er det et perfekt tidspunkt til at give din partner et personaliseret fleecetæppe med et af jeres yndlingsbilleder. I kan få endnu mere komfort ved at tilføje en matchende pude Hvis du ikke vil bruge et billede af dig selv, hvad så med at vælge et andet elsket familiemedlem som stjernen i showet: jeres kæledyr!

6. Prøv noget nyt på den blanke væg.

Vi har alle en bar væg et sted i hjemmet. Vi ved, at vi bør gøre noget med den, men vi kan ikke beslutte os for hvad. Valentinsdag er det perfekte tidspunkt til at tage springet – vælge nogle billeder og lave en gallerivæg. Brug væggen som et blankt lærred, og fremvis forskellige fotos, der er lavet til lærredstryk. Det er den perfekte måde til at overraske din partner, familie eller samboer til Valentinsdag og samtidig bringe noget liv til den bare væg.