Idéer til personaliserede julegaver til alle på din liste

Forventet læsetid: 4 minutter

​Julen handler om nærvær med familie og nære venner, enten ved fysisk samvær eller via posten med personlige gaver og hilsener. Og lige nu er det mere tiltrængt end nogensinde før at tilbringe tid sammen. Det er den perfekte tid til at fejre de særlige personer i dit liv og vise dem, hvor meget de betyder for dig.

Denne juletid ser som altid ud til at blive travl. Årets sidste deadlines nærmer sig, arrangementer skal planlægges, og – måske vigtigst af alt – juleindkøbene skal klares. Men det sidste, du vil gøre, er at vente i lange køer bare for at hive noget ned fra hylden, der ikke føles lige så særligt som den person, du vil give det til. Hvorfor ikke gøre det mere personligt i år? Vis dine nære, at du kender dem, ved at give dem noget, de kun kan elske.

En så betænksom gestus behøver ikke være vanskelig eller tage meget tid. Der er mange hurtige og nemme måder at give unikke og personlige gaver til hver af dine nære. Vis dem, hvor meget du holder af dem, uden at skulle hoppe over alt andet på din to do-liste.

Her er først en liste over gode gaver, der kan personaliseres. Herefter viser vi dig nogle sjove måder at lave den perfekte gave til hver person på din liste.

  1. Specialdesignede fleecetæpper
  2. Krus med billede
  3. Personaliserede puder
  1. Julekort
  2. Vægkalendere
  3. Lærredstryk
  4. T-shirts

1. Personaliser en julefavorit med et specialdesignet tæppe.

Hjælp din bedste ven, som er totalt kuldskær, med at få varmen til jul med et fleecetæppe – tilpas det med et sjovt eller sødt billede, der bringer minderne frem. Et tæppe i fuld farve er praktisk, men personligt, og leder tankerne hen på juletidens varme og hygge. Er der for mange minder at vælge mellem? Lav en kollage af billeder med vores brugervenlige skabeloner, og tilføj en personlig besked.

2. Inspirer en ven eller kollega med et kaffekrus.

Hvis du er på udkig efter en gave til stræberne i dit liv, kan du prøve at designe et kaffekrus, der er lige dem. Vælg et billede fra deres yndlingssted, af deres nære og kære eller af deres elskede kæledyr. Du kan ikke overgå denne sjove, unikke måde at starte en persons dag på og minde dem om, hvor meget du holder af dem.

Tip fra Vistaprint

Vil du give et krus til medarbejdere eller kunder? Sæt dit firmalogo på kruset for at få opmærksomhed på dit brand hver morgen, hele året.

3. Tilføj hjemlig komfort med en personaliseret pude.

Giv en specialdesignet pude … du kan endda sætte et billede på begge sider! Dette er en perfekt måde til at få vist billeder fra fødselsdage, bryllupper, ferier og familiebegivenheder for at nyde minderne og have dem synlige hver dag.

4. Send et julekort, der emmer af dig.

Send en kærlig julehilsen i et dybfølt, personaliseret julekort. Der er så mange måder at tilpasse dine kort på, som folietryk eller takkede kanter – et julekort er en nem og prisbillig måde at sprede juleglæde på og få kontakt med familie og nære venner, selv hvis I ikke kan være fysisk sammen.

5. Giv smil, der varer hele året, med en specialfremstillet vægkalender.

Vis en person, du holder af, at du tænker på vedkommende hele året med en vægkalender. Kalendere behøver ikke kun bestå af billeder af dine børn … slip kreativiteten løs med fine mønstre, inspirerende citater, landskabsbilleder, interne jokes og sjove billeder af jeres “slæng” for både at vise minderne og tilføre lidt stil og funktion til en tom væg.

6. Lav lærredstryk med børns kunstværker.

Børn kreerer så vidunderlige mesterværker, men det kan være svært at finde måder at udstille dem på, ud over at tape dem op på køleskabet. Tag i stedet billeder, eller scan dit barns kunstværk digitalt for at gøre kreationerne tredimensionelle lærredstryk. Disse specialfremstillede lærredsryk er betænksomme, unikke gaver til medforældre, dine egne forældre, tanter, onkler, venner med mere. Og tænk på, hvor stolte dine børn vil være, når de ser deres kunstværker udstillet!

7. Vælg en fotogave, der kan bæres: en T-shirt!

Lav en helt igennem specialdesignet T-shirt til en i dit liv. Design en T-shirt med et billede af dine børn (en rigtig god gave til bedsteforældre) eller et elsket kæledyr (perfekt til dyreelskerne derude). Eller tænk tilbage på det seneste år med lidt god humor. Tog du og dine venner på en sjov tur sammen eller havde en episk brætspilsaften hjemme? Design en T-shirt med et billede, der bringer minderne om det frem. Blev din søster gift? Upload et af hendes bryllupsbilleder eller et billede fra jeres polterabend.