Loading...

Få dit logo eller budskab til at skille sig ud med badges.

  • 2 former
  • 4 størrelser
  • Glansfuld og ridsefri forside
  • Holdbar stålnål på bagsiden
  • Enkeltsidet fuldfarvetryk

En elegant yndling
Er du på udkig efter en måde at markedsføre din forretning, sag eller event på? Med specialdesignede badges kan du gøre dit logo eller budskab mere synligt på en elegant måde. De er populære produkter, der vækker opmærksomhed og sætter gang i samtalen. De har en stålnål på bagsiden, der gør det let at sætte dem fast på tøj, rygsække og meget mere. Og den ridsefri og smudsafvisende forside sørger for, at dit badge holder sig pænt.

Indtryk, der holder
Vores badges fås i 2 former og 4 størrelser og hjælper dig med at vise dit logo, din grafik eller dit budskab. Uanset om du vil have en klassisk cirkel eller en firkantet form, der skiller sig ud, har vi noget, der vil hjælpe dig med at gøre det helt rette indtryk. Dine badges trykkes på glansfuld folie i fuld farve, der skiller sig ud, når du deler dem ud. Nemme at designe og tilpasse
Er du klar til at designe dine badges? Uanset om du markedsfører dit brand eller event, kan du uploade dit logo eller grafik og tilpasse det i vores interaktive designstudie. Når du har godkendt dit design, trykker og pakker vi din ordre. Når dine personlige badges i klare farver ankommer, er de klar til at blive vist frem.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk