Gå direkte til hovedindhold
Loading...

Bestsellere

 
 
 

Udvalgte kategorier

 
 
 
 
 
 

Flere produkter

Få det professionelle look med specialdesignede markedsføringsmaterialer.

Er du klar til at udbrede kendskabet til din virksomhed, eller til at opfriske dit brand? Matchende markedsføringsmaterialer kan hjælpe dig med at slå en professionel tone an. Udforsk Vistaprints sortiment af personaliserede tasker og beklædning, herunder design til specifikke brancher og anvendelser. Uanset om du vil lave et lille postkort eller en detaljeret brochure, så er vi her til at gøre processen så enkel som mulig – med hjælp fra designeksperter, hvis du har brug for det.

Ofte stillede spørgsmål

På nuværende tidspunkt kan vi ikke sende prøveeksemplarer. Mange af vores produkter kan dog bestilles i små mængder, så du kan bestille et lille antal for at se, om du kan lide, hvordan dit design fungerer, inden du afgiver en større bestilling.

Nej, vi tilbyder ikke specialstørrelser, men de fleste af vores produkter fås i flere størrelser og forme, så vi har med stor sandsynlighed noget, der passer til dine behov.

Ja, vi er klar til at hjælpe. Vi har en række designservice til at hjælpe dig med dit design. Du kan bruge en af vores gratis skabeloner i vores designstudie eller arbejde sammen med en af vores designere for at skabe noget unikt. Har du brug for et helt nyt look? 99designs fra Vista hjælper dig med at få din vision ud i livet.

Vi anbefaler, at du uploader dit design som en .pdf-fil med en opløsning på mindst 150 dpi.

Vi har 3 leveringshastigheder at vælge imellem: Hastelevering: 3 hverdage Standard: 5 hverdage Economy: 10 hverdage. Se siden med leveringsoplysninger for at få mere at vide.