Loading...

Udforsk alle vores emballageprodukter uden tryk

Populære produkter

Se nærmere på de produkter, der flyver af vores virtuelle hylder.

Tilbehør

Gør din emballage uden tryk til et stilfuldt statement – vær kreativ med vores trendy tilbehør.

Find det helt rigtige produkt

Vælg mellem skilte, klistermærker, trykt reklame og meget andet med dit eget design.

Hold det enkelt og sæt fokus på din mad med emballage uden tryk

Når det bare skal være helt enkelt, kan du blive klar til din næste store bestilling på en hurtig, enkel og omkostningseffektiv måde med fødevareemballage uden tryk. Vi har et stort udvalg af emballageprodukter uden tryk, så du kan købe stort ind og være klar til takeaway-bestillinger, cateringjobs og madmarkeder. Vi tilbyder også produkter, der er fremstillet af genanvendelige og komposterbare materialer.

Hvis du gerne vil føje lidt farve eller din branding til din emballage uden tryk, tilbyder VistaPrint forskellige former for emballagetilbehør såsom etiketter på rulle, etiketter til fødevareemballage og selvklæbende pakketape. Brug dem til at lukke din fødevareemballage og til at dele produktoplysninger og vise dit brand eller logo. Sørg for, at kunderne ved, hvor de skal gå hen for at få noget godt at spise.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, vores fødevareemballage er fødevaresikker.  Vores fødevareæsker overholder de officielle krav til fødevaresikkerhed. Vores bægre er lavet af dobbeltvægget og enkeltvægget pap, så maden holder sig varm eller kold.  

Alle vores madæsker følger retningslinjerne i EU's direktiv for engangsprodukter af plastik – en omfattende lovgivning, som har til formål at reducere plastikforurening. 

Vi anbefaler, at du ikke sætter din fødevareemballage i mikroovnen eller fryseren.

De sendes i flad og usamlet tilstand, fordi det er mest praktisk, men de er nemme at samle.

Vi anbefaler at bruge forsendelses- og papkasser til tunge produkter/varer. Vi foreslår forsendelsesposer og papkuverter til lette varer som f.eks. tekstiler, dokumenter, tøj og gavekort.