Loading...

Boost dit brandimage med denne jakke, der er nem at lagdele.

  • 100 % polyester-mikrofleece, 280 g/m²
  • To forlommer med farvede lynlåse
  • Størrelse XS til 2XL
  • Fås også til herrer

Dekoration: Broderi (op til 12 trådfarver. Føles tekstureret og let hævet. Holdbart og professionelt udseende).

Plejeanvisninger: Maskinvaskes ved 40 °C. Må ikke renses eller tørretumbles, og brug ikke blegemidler. Stryges ved maks. 110 °C.

Varmt og behageligt materiale

Det hurtigtørrende, fleksible mikrofleecestof tilføjer den rette mængde varme uden at begrænse dine bevægelser. Det tilbyder superblød komfort, hvilket får dit hold til at se poleret og professionelt ud, når temperaturen falder.

En helårsjakke

En specialdesignet jakke, der er nem at lagdele, og som er designet til at promovere dit brand eller give til dine medarbejdere, så de føler, at de er pakket ind i et varmt kram. Lynlåsen i fuld længde giver ventilation foran, hvilket gør den til et ideelt valg mellem lag på kølige dage – og et godt valg til afslappet tøj hele året rundt.

Nem at tilpasse

Er du klar til at designe? Upload dit eget design, og skab en stærk forbindelse. Tilføj et logo, slogan eller et hvilket som helst andet kunstværk – og vis dit brand med stil. Så klarer vi resten! Din specialdesignede jakke bliver udsmykket med et broderet design af høj kvalitet og vil ankomme flot og klar til at tage på.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk