Loading...

Kom i julehumør og skab brandgenkendelse med chokoladejulekalendere.

  • 24 perforerede låger med mælkechokolade
  • Personligt tilpasset forside
  • Fås i 2 størrelser
  • Fremstillet med FSC®-certificeret pap
  • Fås i vegansk udgave

Bemærk: Chokoladerne indeholder skummetmælkspulver, smørfedt, sødt vallepulver og hasselnøddemasse. De kan indeholde spor af nødder, jordnødder, gluten og soja.

Vores sektion med ofte stillede spørgsmål indeholder en komplet ingrediensliste.

Overraskelse og glæde
Uanset om du ejer en virksomhed og gerne vil gøre et blivende indtryk, eller du leder efter en fin juleoverraskelse til dine nærmeste, giver chokoladejulekalendere en sød oplevelse hver dag. Sæt dit personlige præg på en kreativ julekalender, der spreder glæde i julemåneden med lækre overraskelser.

Traditionel gave, der kan tilpasses
Vores julekalendere er fremstillet med FSC®-certificeret pap og fås i tre forskellige størrelser. Bare tilføj et billede, et logo eller et særligt design for at lave en helt unik julekalender, som modtageren vil elske. Bag hver af de 24 perforerede låger gemmer der sig et stykke mælkechokolade. Fås også i en vegansk udgave.

Nem at designe
Find din favorit i vores galleri med designskabeloner, der kan tilpasses, eller upload dit eget design for at komme i gang med at lave dine julekalendere. Når du er færdig med designet, klarer vi resten og trykker og emballerer dine julekalendere på professionel vis. Dine julekalendere ankommer i flot stand, så nedtællingen til juleaften kan begynde.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk