Loading...

Juleemballage

Skab juleindpakning til din virksomhed, som giver dine kunder et brand og en jul, de ikke glemmer.
Se design til manillamærker

Se, hvilke produkter til juleindpakning, du bare må have

Spred godt julehumør med specialfremstillet emballage. Fyld lageret nu, og vær klar til juletravlheden.
 
 
 
 
 
 
 
 

Spred juleglæde med dette tilbehør

Det har aldrig været nemmere at julepynte dine forsendelser med alt fra selvklæbende pakketape til konvolut-klistermærker.
 
 
 
 
 
 
 
 

Gør dine forsendelser juleklar med vandaktiveret papirbånd

Sæt firmanavn på kassen, og sørg for sikker levering med vandaktiveret pakkebånd med tryk. Vælg en af vores mange skabeloner nu.
Iøjnefaldende. Udstråler jul.
Kasserne er næsten lige så spændende som indholdet. Nemme at samle og endnu nemmere at åbne.
Bestil forsendelseskasser til jul

Det er igen tid til at være kreativ med din egen tilpassede juleemballage.

Skab associationer fra din mindre virksomhed til de gode følelser, som kun juletiden kan give med din helt egen juleemballage og andre juleprodukter. Når du skaber en udpakningsoplevelse med juletema for kunderne, spreder du glæde og forventning. Og så har vi slet ikke nævnt, at flot designet, smuk og gaveklar juleindpakning sparer kunderne tid – hvilket giver dem endnu en grund til at blive imponeret og handle hos dig. Vi har lige det du skal bruge, for at din specialfremstillede emballage og indpakning får det rette juleudtryk, fra dine egne gaveæsker til indpakningspapir.

Vi har gjort det nemmere end nogensinde før at tilpasse din emballage præcis til dine behov – eller vælge fra vores store udvalg af klar-til-brug juleskabeloner. Du skal blot give det dit eget præg – logo, tekst og firmaoplysninger – med vores designstudie. Derefter står vi for det professionelle tryk og leverer lige til døren. Hvis du har brug for hjælp undervejs, er vores designeksperter kun et opkald, en chat eller en e-mail væk, før de kan hjælpe med at give liv til dine ideer til juleemballage og -indpakning.

Ofte stillede spørgsmål

Juletiden er tid til begejstring og øget salg for mange mindre virksomheder. Hvordan får du nemmere kunderne i julehumør end med din egen juleemballage? Derfor er VistaPrint klar med et stort udvalg af tilpasset emballage, pakketape med reklame og meget andet.

Når en kunde køber et produkt i eller lige før julen, er der en stor chance for, at de har til hensigt at forære det til nogen. Med din egen tilpassede emballage kan du hjælpe kunderne ved at give dem produkter, der er pakket ind som gaver, der hører til under træet. Når du præsenterer dine produkter på denne måde, giver det ikke kun kunderne en bedre oplevelse. Det forstærker også dit brand.

Som en mindre virksomhed handler juletiden ikke kun om at pakke dine produkter ind i farverigt julepapir. Det er også en god mulighed for at synliggøre din virksomhed i endnu højere grad. I stedet for udelukkende at bruge julefarverne rød og grøn, kan du forvandle din virksomheds firmafarver til kvalitetsæsker, tape og meget andet med juletema. På den måde afspejler din emballage, hvem I virkelig er som firma samt jeres baggrund.

Hos VistaPrint vil vi gerne have, at du modtager din bestilling så hurtigt som muligt, især til julesæsonen. Det er dog vigtigt at huske på de forsinkelser, der kan opstå på grund af juletravlhed. Så det er generelt en god idé at bestille din tilpassede emballage mindst en måned før jul. På den måde undgår du ikke kun problemer med leveringsforsinkelser, du får også mere tid til at være kreativ med emballagen, når den ankommer.

Det er let og hurtigt. Hos VistaPrint tilbyder vi forskellige designmuligheder.

Se vores store udvalg af skabeloner, og vælg en for at komme i gang. Upload så dit logo, tilføj din tekst, og godkend dit design – dit specialdesignede design er klar på ingen tid.

Du kan også arbejde sammen med en af vores designeksperter for at skabe et unikt design til din juleindpakning fra bunden.

Der er ingen yderligere omkostninger. Alle vores skabeloner med juletema er gratis at bruge, hvis du bestiller minimumsantallet. Du kan komme i gang med så lidt som 1 specialdesignet forsendelseskasse eller 10 takkekort.