Loading...

Juleemballage

Her finder du alt, hvad du ønsker dig. Vi leverer alt med tryk, uanset hvad der står på ønskelisten.

Forsendelse og levering

Sikker transport af dine produkter – helt uden rensdyr eller slæde.
 
 
 
 
 
 
 

Lav forsendelsestilbehør til både store og små.

Produktæsker og kundegaver

Æsker og emballage med juletema, der giver en uforglemmelig oplevelse.
 
 
 
 
 
 
 
 

Festlige indkøbs- og papirposer

Send gaver, der spreder den helt rigtige stemning, i poser med juletema til produkter i alle former og størrelser.

Tilbehør til juleindpakning

Gør julemanden stolt. Opgrader din gaveindpakning.

Fødevareemballage til enhver anledning.

Tilpasset emballage, der passer til alt fra suppe til juleand og brun sovs.
 
 
 
 

Idéer til julen

Du kan give alt juletema. Så bare kom i gang!

Se hele vores udvalg af emballage

Kan du ikke finde den emballage, du skal bruge? Se hele vores udvalg af emballage nedenfor.

Gør noget ekstra ud af juleindpakningen i år.

Kan du mærke, hvor meget vi glæder os til jul? Der findes ikke en bedre måde at udbrede kendskabet til din virksomhed på end med emballage med juletema, der viser dit logo og brand. Spred juleglæde med hver bestilling, levering eller gave. VistaPrint har et bredt udvalg af juleemballage fra manillamærker og forsendelseskasser til papirkrus og takeawaybokse. Du kan vælge imellem en række design med juletema. Vi har også design, der passer til bestemte brancher og anvendelsesområder. Uanset hvad du søger, er vi her for at gøre processen så enkel som mulig – med hjælp fra designeksperter lige ved hånden, hvis du har brug for det. Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul!

Ofte stillede spørgsmål

Juletiden er tid til begejstring og øget salg for mange mindre virksomheder. Hvordan får du nemmere kunderne i julehumør end med din egen juleemballage? Derfor er VistaPrint klar med et stort udvalg af tilpasset emballage, pakketape med reklame og meget andet.

Når en kunde køber et produkt i eller lige før julen, er der en stor chance for, at de har til hensigt at forære det til nogen. Med din egen tilpassede emballage kan du hjælpe kunderne ved at give dem produkter, der er pakket ind som gaver, der hører til under træet. Når du præsenterer dine produkter på denne måde, giver det ikke kun kunderne en bedre oplevelse. Det forstærker også dit brand.

Som en mindre virksomhed handler juletiden ikke kun om at pakke dine produkter ind i farverigt julepapir. Det er også en god mulighed for at synliggøre din virksomhed i endnu højere grad. I stedet for udelukkende at bruge julefarverne rød og grøn, kan du forvandle din virksomheds firmafarver til kvalitetsæsker, tape og meget andet med juletema. På den måde afspejler din emballage, hvem I virkelig er som firma samt jeres baggrund.

Hos VistaPrint vil vi gerne have, at du modtager din bestilling så hurtigt som muligt, især til julesæsonen. Det er dog vigtigt at huske på de forsinkelser, der kan opstå på grund af juletravlhed. Så det er generelt en god idé at bestille din tilpassede emballage mindst en måned før jul. På den måde undgår du ikke kun problemer med leveringsforsinkelser, du får også mere tid til at være kreativ med emballagen, når den ankommer.

Det er let og hurtigt. Hos VistaPrint tilbyder vi forskellige designmuligheder.

Se vores store udvalg af skabeloner, og vælg en for at komme i gang. Upload så dit logo, tilføj din tekst, og godkend dit design – dit specialdesignede design er klar på ingen tid.

Du kan også arbejde sammen med en af vores designeksperter for at skabe et unikt design til din juleindpakning fra bunden.

Der er ingen yderligere omkostninger. Alle vores skabeloner med juletema er gratis at bruge, hvis du bestiller minimumsantallet. Du kan komme i gang med så lidt som 1 specialdesignet forsendelseskasse eller 10 takkekort.