Loading...

Få forfriskende opmærksomhed med specialdesignede isbægre.

  • 3 kopstørrelser
  • Enkeltvægget papir
  • Vandbaserede eller PE-belagte modeller
  • Fødevaresikkert blæk
  • Udvendigt tryk
  • Lavet af komposterbare eller genanvendelige materialer 

Vis din dessert og dit brand frem
Is rimer på glade dage, så du har allerede gang i det helt rigtige. Gør kundernes oplevelse endnu bedre med dine helt egne isbægre i papir med et unikt design. Alle vil gerne vide, hvor de kan få en god is, og du kan gøre det nemt for dem ved at sætte dit logo eller firmanavn på disse isbægre.

Passer til alle slags is
Vores isbægre er et godt valg, uanset om du serverer sorbet, gelato eller frossen yoghurt. Vi har papirbægre med en vandbaseret belægning som væskebarriere, så de både er plastikfri og komposterbare. Vi tilbyder også genanvendelige PE-belagte bægre, hvor belægningen indeholder polyethylen. Med disse papirbægre til is kan kunderne få desserten med i hånden, uanset om du serverer den fra en isbar, på et marked eller til et event.

Nem designproces
Er du klar til at være kreativ? Upload dit eget design, motto eller logo til vores 3D-designstudie, eller vælg en af vores skabeloner. Få dit design til at skille sig ud ved at tilføje specialdesignede detaljer som baggrunde eller mønstre (husk at fjerne skærelinjer, så de ikke bliver trykt på dine bægre). Er du klar til at trykke dem? Vi klarer resten, og du får dine specialdesignede isbægre leveret og klar til brug.

VistaPrint har designskabeloner til Isbægre i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk