Loading...

Brandet fødevareemballage

Uanset om du tilbyder lækkert takeout eller leverer mad, der får mundvandet til at løbe, så har vi den fødevareemballage, som du har brug for.

Indpakningstilbehør

Fødevareemballage uden logo

Madæsker, engangsservice og meget andet uden tryk, fås i stort antal til en budgetvenlig pris.
 
 
 

Etiketter

Med et stort udvalg af størrelser, former og materialer er det nu blevet nemmere at finde de rigtige etiketter.
Har du brug for designhjælp?
Få rådgivning og ændringer af et design, du selv er begyndt på, eller samarbejd med en professionel designer for at få et originalt og unikt design.
Læs mere

Andre har også set på

Fra takeaway til markedsstande – vores fødevareemballage med tryk kan det hele

Åbner du snart et nyt takeaway-sted? Måske en foodtruck? Eller har du en stand på et marked hver uge? Uanset hvilken type forretning du har, kan vi hjælpe dig med at komme i gang eller holde hjulene i gang med VistaPrints fødevareemballage med tryk.

Fra engangsservietter og -service til takeawaybokse og -poser – uanset om du skal bruge bægre til at sælge kaffe, suppe eller is – vi trykker på det hele. Og hvis du gerne vil holde det enkelt med emballage uden tryk, har vi også det. Hvorfor ikke lukke eller pynte dem med dine helt egne etiketter til fødevareemballage for at tilføje en fin, lille detalje?

Uanset om du leder efter emballage med eller uden tryk, kan vi hjælpe. Vi kan besvare alle dine spørgsmål eller tilbyde ekspertvejledning til designet. Bare fortæl os, hvordan vi kan hjælpe.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, vores fødevareemballage er fødevaresikker. Vores takeawaybokse og fødevarebakker er lavet af et olie- og fedtafvisende materiale. Vores bægre er lavet af dobbeltvægget og enkeltvægget pap, så maden holder den rette temperatur, hvad enten den er varm eller kold.

Alle vores madbokse følger retningslinjerne i EU's direktiv for engangsprodukter af plastik – en omfattende lovgivning, som har til formål at reducere plastikforurening i havet.

Blank mademballage er vores engangsfødevareemballage uden tryk – et praktisk og budgetvenligt alternativ, hvis du bestiller et stort antal. Sortimentet inkluderer alt fra pizzaæsker, knive og gafler til servietter og madæsker og -lommer.

Vores takeawaybokse med låg tåler både mikroovn og fryser.

Vores produktposer med tryk (flade og stående) har en forseglingsmekanisme, der beskytter mod lys, luft og fugt – det hjælper med at holde maden frisk længere. Her får du en flot løsning til at pakke og beskytte dine produkter, og de både kan vises frem og sendes.