Loading...

Firkantede selvfarvende stempler

Spar tid på konvolutter, fakturaer og mere. Det er nemt og effektivt. Udforsk mulighederne for tekst, logo og afsenderadresse med et let designupload. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Blækfarve
Antal
 
Upload designHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Spar tid med dit nye yndlingsredskab til skrivebordet.

 • 4 størrelser
 • 3 blækfarver
 • Kan bruges op til 10.000 gange

Note: Uploads med små illustrationer, skrifttyper, der er mindre end 8pt, eller tynde streger frarådes og kan blive afvist.

Interesseret i at komme hurtigere igennem din huskeliste? Vores rektangulære selvfarvende stempler kan spare tid på adressering af konvolutter, betaling af regninger osv. Du kan tilføje dine initialer, dit firmanavn eller en returadresse til professionel kommunikation – eller overveje at en sjov designdetalje til personlig brug på julekort eller takkekort.

Du starter designprocessen med at vælge en størrelse og en blækfarve. Derefter kan du gå på opdagelse i vores samling af design og vælge et, der passer til dig. Tilføj dine detaljer, og så klarer vi resten. Dit selvfarvende gummistempel ankommer klar til brug uden behov for en separat stempelpude.

Bemærk: Der følger en tom etikette med dit stempel. Tag den ud, stempl den, og læg den tilbage for at lave din egen specialdesignede etikette.

ANMELDELSES SNAPSHOT

21 anmeldelser
Write a Review
Fordeling af bedømmelser
 • 5 stjerner
  9
 • 4 stjerner
  3
 • 3 stjerner
  2
 • 2 stjerner
  3
 • 1 stjerne
  4
Let design
Produktkvalitet
Produktværdi

Anmeldt af 21 kunder

Øv

20. sep. 2023 | diana

Skrift størrelsen er alt for lille

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Diana Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at stemplet ikke lever op til forventningen og at skriftstørrelsen er endt med at blive for lille. Vi har tjekket stemplet og oprettet et nyt forslag til dig. Forslaget på stemplet finder du inde i 'Min mappe' inde på din Vistaprint kundekonto. Hvis du ønsker at få hjælp til at få tilsendt et nye, er du velkommen til at kontakte os på telefon 80 82 05 25 eller på vores mail: [email protected] så finder vi sammen en løsning. Med venlig hilsen Vistaprint kundeservice.


Køber det helt sikkert igen

16. sep. 2023 | Elena

Super gode til stempel på poser og papkasser


Altid godt et godt resultat

8. sep. 2023 | Julia

Har brugt viistaprint igennem mange år , men stemplen har jeg købt første gang . Blev hjulpet igennem telefonisk , fik god hjælp og service .


Stempel

28. aug. 2023 | susanne

Udmærket produkt og rimeligt i pris.

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Susanne Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du finder stemplet udmærket og at det er til en rimelig pris. Vi håber ihvertfald at det virker til formålet. Med venlig hilsen Vistaprint Kundeservice


jeg vil købe dette produkt igen

4. maj 2023 | Henning Vohs

bruger produktet i foreningen

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Henning Tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at stemplet fungere til formålet og vi ser frem til at handle med dig en anden god gang. Med venlig hilsen VistaPrint Kundeservice

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Viser anmeldelser 1-5

VistaPrint har designskabeloner til Firkantede selvfarvende stempler i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk