Loading...

Papirposer

Mangler du papirposer? VistaPrint er klar til at hjælpe. Med vores udvalg af poser i kraftpapir kan du få al den fødevareemballage i papir, du skal bruge, i den kvalitet, som du ønsker.


8 resultater
Gå til filtrerede resultater
8 resultater


-

Pak din mad eller snacks ind med stil i papirposer.

Du arbejdede hårdt for at lave den perfekte kaffe, snack, pulver, krydderiblanding – eller noget helt andet. Sørg for, at den emballage, du bruger, viser al den energi, du har lagt i dit produkt. Det er nemt med vores papirposer. Disse stående poser i brunt kraftpapir fås i en række mængder og størrelser, så du kan vælge det, der passer til dit behov.

Uanset hvilke poser af kraftpapir, du har brug for, og hvad dit budget er, står VistaPrint klar til at hjælpe dig med at få alt det, du skal bruge. Vælg mellem forskellige størrelser papirposer – alle sammen er FSC®-certificerede. Hvis du har brug for en hjælpende hånd med at finde de ståposer af kraftpapir, der er bedst til dit behov, står vores eksperter klar med råd og vejledning.

Ofte stillede spørgsmål

Vi anbefaler, at der ikke lægges over 500 gram i vores mindre poser, men vores større størrelser kan holde til op til 20 kg. Bemærk, at skarpe produkter kan beskadige papiret – vi anbefaler derfor at opbevare skarpe produkter i en af vores muleposer i stedet.

Vores poser er fremstillet af ét lag kraftpapir.

Vores mindre poser i kraftpapir er 60 g/m², og de større er 90 g/m².

Vores poser er lavet af 100 % kraftpapir, og der er ikke karton i bunden eller andre steder.