Gå direkte til hovedindhold
Loading...

Madetiketter

Lav unikke, iøjnefaldende etiketter til alle specialfødevarer. Tag et kig på størrelser, former, materialevalg og en nem uploadfunktion. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Form
Størrelse
Materiale
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Lok kunder til med specialdesignede madetiketter, der skiller sig ud.

  • 15 forskellige størrelser
  • 5 former, herunder mulighed for specialdesignet form
  • 13 materialetyper
  • Tilskåret rulle med valg mellem 4 tykkelser
  • Levende fuldfarvetryk
  • Antal fra 100 til 5000

Er du klar til at løfte dit brand og din produktindpakning eller oplyse kunder om tilberedning og ingredienser? Med vores personlige etiketter kan du nu brande, oplyse og sætte dit personlige præg på alle de produkter, du sælger.

Vores madetiketter fås i en række muligheder, så du kan skabe det rette look til din virksomhed eller begivenhed. Unikke, specialdesignede mærkater i forskellige størrelser og materialer og med mulighed for at designe din egen form. Dine etiketter ankommer på rulle og klar til brug eller opbevaring.

Er du klar til at lave dine egne madetiketter? Upload dit design, og tilfør dine personlige detaljer. Hvis du vælger en specialdesignet form, skal du fortsætte med vores Upload og klar-proces. En af vores designeksperter vil lave det til et specialfremstillet etiketdesign for dig. Når de er blevet helt perfekte, ankommer de klar til brug og klar til at blive bemærket.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk