Loading...

Nedsatte hverdagspriser på alle etiketter på rulle

Bliv inspireret af vores helt særlige etiketter på rulle med valgmuligheder til en lang række forskellige produkter og design.

Etiketter på rulle

Anbefales til brug i større mængder. Du kan nemt sætte klistermærkerne på alt, hvad du brander. 
 
Nyheder

Vandfaste etiketter

Sæt holdbare, vandfaste etiketter på drikkevarer, frostvarer og meget mere.
 

Transparente klistermærker

Giv dit logo en klar fordel med gennemsigtig plastik.
 

Kosmetiketiketter

Vis dit brand fra dets bedste side. Fås i vandfaste varianter.
 

Papiretiketter

Find den papirtype, der passer til din virksomhed med 10 forskellige materialer at vælge imellem.
 

Holografiske etiketter

Sæt dit design i fokus med tryk på iøjnefaldende, farvestrålende plastik.
 

Aftagelige etiketter

Nemme at genbruge eller fjerne uden at efterlade klister.
 

Plastiketiketter

Sørg for, at dit design kan modstå tidens tand med ekstra holdbar plastik.
 

LAVERE HVERDAGSPRISER

Dit budget til etiketter på rulle er lige vokset

Vi har sat vores hverdagspriser ned, så du har råd til mere. Priserne er garanteret indtil 23. august på alle etiketter på ruller.

Etiketter på rulle til mad og drikke

Nyd lækre lavere priser med varianter til restauranter, butikker og gaver.
Er du ikke sikker på, hvilken størrelse etiketter du skal bruge?
Download vores gratis størrelsesguide, der kan printes, for at se, hvordan vores etiketter i standardstørrelse passer til dine produkter.

Etiketter på ark

Send post, der er spændende at åbne – disse etiketter sparer tid og tilføjer en professionel detalje til udgående forsendelser og konvolutter.

Iøjnefaldende, specialdesignede mærker

Et flot mærke kan hjælpe dine produkter med at skille sig ud på hylder, tøjstativer – endda til events.

Vælg det materiale, der passer til dine behov

Udforsk vores brede udvalg af etiketvarianter for at finde dem, der ser helt rigtige ud og kan det, du skal bruge.

Find de helt rigtige etiketter på rulle til din virksomhed

Du kan nemt designe etiketter online med vores skabeloner, som du kan tilpasse, som du vil, og som passer til populære brancher.
Brug for hjælp til at designe etiketter?
Bed om råd og ændringer til et design, du er begyndt på, eller arbejd sammen med en professionel designer for at få et originalt design.

Løft din virksomheds post og produktemballage op på et helt nyt niveau med personligt tilpassede etiketter.

Specialdesignede etiketter er en vigtig del af pakken, når du opbygger et brand, der skal ses og huskes. De er ofte den detalje, som fanger kundens opmærksomhed på hylden. De giver oplysninger, som gør vedkommende klar til at købe. Og nogle gange er de det lille glimt af din personlighed, som gør, at du skiller dig ud – det professionelle strejf, som hjælper en kunde med at vælge dig i stedet for konkurrenterne.

Et robust brand bygger på disse små øjeblikke, hvor du skaber en forbindelse til kunden, og professionelle etiketter til virksomheder er en god hjælp på vejen. Derfor kan VistaPrint tilbyde en række specialdesignede etiketter, som alle kan bruges til at skabe det bedst mulige look i posten, på hylderne og til dit næste event. Du kan vælge imellem forskellige branchespecifikke etiketdesign og -materialer – fra vandfaste etiketter til vandflasker og kosmetik til manillamærker i papir, som du kan sætte på tøj eller gaveposer. Vi har endda også produkter til personlig brug: holografiske etiketter, afsenderadresseetiketter med juletema og meget andet. Uanset hvad du har brug for til tryk af etiketter, står vi klar til at hjælpe – også med ekspertråd, hvis du ønsker det.

Ofte stillede spørgsmål

Du skal i første omgang tænke over dit produkt, dets egenskaber, og hvilket materiale der vil passe bedst til det. Papiretiketter kan for eksempel fungere rigtigt godt på tørvarer og æsker, imens plastiketiketter er designet til at kunne modstå væske, olie og kondens. VistaPrint har mange forskellige muligheder, så du kan vælge det rigtige materiale, den rigtige størrelse osv.

Når du laver dine specialdesignede etiketter, kan du uploade dit eget design og finjustere det i vores designstudie. I mange tilfælde kan du også gennemse vores skabelongalleri med design til etiketter, der kan tilpasses, til en lang række forskellige brancher. Når du har gjort dit design helt perfekt, sørger vi for tryk i allerhøjeste kvalitet, så dine etiketter ankommer til dig klar til brug.

Vores personligt tilpassede etiketter til vin er et godt valg til glas – hvis du har planer om at nedkøle eller vaske flasken, anbefaler vi at vælge varianten i plastmateriale. Hvis du arbejder med olier, findes der varianter af vores kosmetiketiketter og produktetiketter i plastik, som vil passe til dine behov.

Du kan uploade design i .jpg-, .png- og .pdf-formater.