Loading...

Øletiketter

Lav et enestående design til flasker, dåser og andet. Assorterede ølflaske-etiketter med mulighed for vandtæthed og specialdesignede former. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Form
Størrelse
Materiale
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Gør hver flaske til et kunstværk med specialdesignede øletiketter.

  • 15 forskellige størrelser
  • 5 materialetyper
  • 13 forskellige materialer
  • Tilskåret rulle med valg mellem 4 tykkelser
  • Levende fuldfarvetryk
  • Antal fra 100 til 5000

Mangler du en ny måde at springe i øjnene på en tætpakket butikshylde, til en travl begivenhed, eller mens du hælder op fra din nyeste hjemmebryg? Med specialdesignede øletiketter kan du vende hoveder og give folk en fornemmelse af din personlighed.

Vores øletiketter kan tilpasses og fås i mange variationer, til brug på dåser, flasker eller reklameartikler. Vælg en klassisk stil, eller giv dine ølflasker et nyt look med en specialdesignet form. Dine unikke etiketter trykkes på holdbart papir eller plastik, herunder vandfast, gennemsigtigt og fedtafvisende materiale, så de kan stå imod lidt af hvert.

Vælg en form for at begynde at designe. Hvis du vælger en standardform, har du mulighed for at gennemse dine skabeloner, som kan tilpasses, eller designe din egen. Hvis du vælger en tilpasset form, opretter vores designstudie automatisk en skærelinje til din etiket, når du har uploadet dit logo eller illustration, hvorefter du yderligere kan tilpasse den. Når du har gjort dit design perfekt, sørger vi for at lave et professionelt tryk, pakke og levere dine udstansede øletiketter. De vil ankomme i tip-top stand og klar til at imponere.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk