Gå direkte til hovedindhold

Øletiketter

Lav et enestående design til flasker, dåser og andet. Assorterede ølflaske-etiketter med mulighed for vandtæthed og specialdesignede former. Se yderligere oplysninger

Form
Størrelse
Materiale
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • 15 forskellige størrelser
  • 5 materialetyper
  • 10 forskellige materialer
  • Tilskåret rulle med valg mellem 4 tykkelser
  • Levende fuldfarvetryk
  • Antal fra 100 til 5000

Mangler du en ny måde at springe i øjnene på en tætpakket butikshylde, til en travl begivenhed, eller mens du hælder op fra din nyeste hjemmebryg? Med specialdesignede øletiketter kan du vende hoveder og give folk en fornemmelse af din personlighed.

Vores øletiketter kan tilpasses og fås i mange variationer, til brug på dåser, flasker eller reklameartikler. Vælg en klassisk stil, eller giv dine ølflasker et nyt look med en specialdesignet form. Dine unikke etiketter er designet til at vare bliver trykt på slidstærk papir eller plastik, herunder også med vand- og fedtafvisende muligheder.

For at begynde at designe dine øletiketter skal du vælge de muligheder, der passer til dig, og derefter tilføje dit design og andre personlige detaljer. (Er du interesseret i en specialdesignet form? Vælg Upload og klar-muligheden: En af vores professionelle designere laver formen på din øletikette til dig og deler den med dig, så du kan kontrollere det.) Når du har gjort dit design perfekt, sørger vi for at lave et professionelt tryk, pakke og levere dine udstansede øletiketter. De vil ankomme i tip-top stand og klar til at imponere.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk