Loading...

Vinmærkater

Gør dine flasker til unikke produkter, souvenirs eller gaver. Forskellige størrelser, materialer og unikke finisher. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Former
Størrelse
Materiale
Antal
 
Upload designHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Lav hver vinflaske til en reklamesøjle for dit brand.

  • 15 forskellige størrelser
  • 5 materialetyper, herunder en, som du kan tilpasse
  • 13 forskellige materialer
  • Tilskåret rulle med valg mellem 4 diametre
  • Levende fuldfarvetryk
  • I mængder fra 100 til 5000

Mangler du en måde at imponere på til middagsselskaber og messer, eller vil du opgradere din produktindpakning? Vores specialdesignede vinetiketter kan gøre, at din vin, spiritus eller alkoholsodavand skiller sig mere ud på bordet eller i vinreolen.

Med vores udvalg af størrelser, former og finish, herunder vand- og fedtafvisende muligheder, er det nemt at være kreativ med dine vinetiketter, præcis som du har lyst til. Og dine etiketter ankommer på en rulle, klar til brug.

Vælg en form for at begynde at designe. Hvis du vælger en standardform, har du mulighed for at gennemse dine skabeloner, som kan tilpasses, eller designe din egen. Hvis du vælger en tilpasset form, opretter vores designstudie automatisk en skærelinje til din etiket, når du har uploadet dit logo eller illustration, hvorefter du yderligere kan tilpasse den. Når dit design er perfekt, klarer vi resten. Dine vinetiketter ankommer klar til brug og klar til at blive bemærket.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk