Loading...

Lav hver vinflaske til en reklamesøjle for dit brand.

  • 15 forskellige størrelser
  • 5 former, herunder mulighed for specialdesignet form
  • 13 materialetyper
  • Fuldfarvetryk
  • Fra 100 til 5.000 stk.

Vin, der fortæller en historie
Brand dine flasker med etiketter, der matcher din virksomhed og din vins historie. Vores personligt tilpassede vinetiketter kan hjælpe din vin med at skille sig ud ved messer eller vinsmagning, på bordet eller på hylden. Brug dem til at trykke dit udvalgte design og din tekst om, hvorfor netop dine druer er fantastiske.

Dit helt eget design
Med vores udvalg af størrelser, former og finisher er det nemt at være kreativ og designe dine vinetiketter, præcis som du vil. Vælg imellem klassiske, unikke eller holdbare materialer, og find et, der både føles og ser ud, som du ønsker det.

Nemme at designe, professionelt look
Vælg en form for at begynde at designe. Hvis du vælger en standardform, har du mulighed for at gennemse vores skabeloner, som kan tilpasses, eller designe din egen. Hvis du vælger en tilpasset form, opretter vores designstudie automatisk en skærelinje til din etiket, når du har uploadet dit etiketdesign eller grafik, hvorefter du kan tilpasse den yderligere. Når dit design er perfekt, klarer vi resten. Dine personligt tilpassede vinetiketter ankommer klar til brug og klar til at blive bemærket.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk