Gå direkte til hovedindhold
Loading...

Kosmetiketiketter

Lav unikke etiketter til sæber, cremer og andet. Se vores forskellige størrelser, materialer og former. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Form
Størrelse
Materiale
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Lav enestående emballage med specialdesignede etiketter.

  • 15 forskellige størrelser
  • 5 materialetyper
  • 12 forskellige materialer
  • Tilskåret rulle med valg mellem 4 tykkelser
  • Levende fuldfarvetryk
  • Antal fra 100 til 5000

Er du klar til at give dine kosmetiketiketter et nøk opad eller skabe et eksklusivt look til dine produkter? Overvej kosmetiketiketter. Sæbe, cremepumper, makeupæsker og poser... du kan klare det hele med personaliserede kosmetiketiketter. Uanset størrelse og form på dit produkt kan du lave en etikette, der passer.

Vi har kosmetiketiketter i forskellige størrelser og materialer, deriblandt vandtætte og vandafvisende muligheder, så du sikrer dig, at dine kosmetiketiketter overlever fugten. Vi kan også klippe dem i specialdesignede former, så dit unikke logodesign kan komme med over på din produktindpakning. Og dine etiketter ankommer på ruller, de er nemme at pille af, så du sparer tid, når de skal sættes på.

Er du klar til at begynde at designe? Upload dit design, og tilfør dine personlige detaljer. (Hvis du designer din egen form med vores 'Upload og klar'-funktion, vil en af vores professionelle designere lave formen til dig.) Når dit design er perfekt, klarer vi resten. Dine kosmetiketiketter ankommer i tip-top-form, klar til at blive bemærket.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk