Loading...

Giv dine produkter et makeover med unikke kosmetiketiketter.

  • 15 forskellige størrelser
  • 5 former, herunder en tilpasset form
  • 12 materialetyper
  • Tilskåret rulle
  • Fuldfarvetryk
  • Antal fra 100 til 5.000 stk.

Giv din emballage et helt nyt look
Vi bruger kosmetik til at blive flottere. Så hvorfor ikke også gøre din emballage flottere? Giv din kosmetik en opdatering, eller skab et stilfuldt look til dine produkter. Sæbe, cremepumper, makeupæsker og poser... du kan klare det hele med personaliserede kosmetiketiketter.

Fedt- og vandafvisende
Vi har kosmetiketiketter i forskellige størrelser og materialer, deriblandt vandtætte og vandafvisende muligheder, så du er sikker på, at dine kosmetiketiketter kan tåle fugt. Vi kan også tilpasse beskæringen af dine kosmetiketiketter, så dit unikke logo eller design bliver en del af din produktemballage. Og dine etiketter kan nemt tages af de ruller, de leveres på, så du ikke spilder tiden.

Begynd at designe
Først skal du vælge en form. Hvis du vælger en standardform, har du mulighed for at gennemse dine skabeloner, som kan tilpasses, eller designe din egen. Hvis du vælger en tilpasset form, opretter vores designstudie automatisk en skærelinje til din etiket, når du har uploadet dit logo eller illustration, hvorefter du yderligere kan tilpasse den. Når dit design er perfekt, klarer vi resten. Dine kosmetiketiketter ankommer i tip-top-form, klar til at blive bemærket.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk