Forandring fryder, og det er godt for dig.

Forandring fryder, og det er godt for dig.

Vi har opdateret vores hjemmeside og designstudie for at gøre dem nemmere at bruge, og for at du nemmere og hurtigere kan finde de produkter, du har brug for. Du kan også holde øje med de nye produkter, der snart dukker op.

Spørgsmål og svar

Hvordan logger jeg ind?

Ligesom før, kan du logge ind øverst til højre på siden. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du klikke på ”Glemt adgangskoden?” på login-siden, så sender vi dig en e-mail til at nulstille den.

Har I gemt alle mine kontooplysninger?

Ja, alle dine kontooplysninger som adresser og gemte betalingsmetoder ligger stadig på din konto, når du logger ind.

Har jeg stadig adgang til mine gamle design og uploadede billeder?

Ja. Du har stadig alle dine tidligere uploadede design på din konto. Du kan se dem under ”Mine uploads”. Vores kalenderværktøj er dog ændret, så du er nødt til at starte forfra på kalenderprojekter. Du kan altid kontakte vores team, hvis du har problemer med at få adgang til et gammelt design, eller hvis du har spørgsmål.

Kan jeg stadig se mine bestillinger?

Ja, din bestillingshistorik bliver gemt i op til fire år, så du kan se dem på din konto, når du er logget ind.

Hvordan kan jeg finde produktet, jeg ville have?

Selvom layoutet er lidt anderledes, finder du stadig alle de produkter, du har behov for, øverst på siden. Du kan også bruge søgefeltet, hvis du leder efter noget bestemt.

Kan jeg designe produkter på min mobiltelefon?

Ja. Vi har opdateret designstudiet for at gøre det nemmere for dig at uploade og designe produkter på en telefon eller tablet.

Bare rolig, vi er her for dig.

Vi ved, det er nyt, men vores team er altid klar til at hjælpe med hvad som helst. Du er velkommen til at kontakte teamet eller besøge FAQ’en under Hjælp for at få mere at vide

Hvad er nyt på hjemmesiden?

Nedenfor har vi beskrevet nogle af de største forbedringer, vi har lavet på hjemmesiden.

Helt nye produkter.

Den nye hjemmeside giver os kapaciteten til at tilføje en masse nye produkter. Efterhånden som vi udvider vores sortiment, vil du kunne gøre mere for din virksomhed, dine venner, familien eller dig selv. 

Forbedringer i designstudiet.

Vi har lavet mange forbedringer af designstudiet, så din designproces forløber nemmere. Vi har også tilføjet en Live-hjælp-funktion, så hvis du har brug for hjælp, imens du er ved at lave dit eget produkt, er den kun et klik derfra

Du kan se flere detaljer om ændringerne i studiet under Hjælp.

Bjælke med bestillingsstatus.

Vi har givet dig en hurtig måde at se status for din bestilling. Når du er logget ind, kan du hurtigt se, om din bestilling er afsendt samt en estimeret leveringsdato – direkte på forsiden.

Forbedret søgning på hjemmesiden.

Vi har forbedret søgefeltet øverst på siden. Nu får du forslag til din søgning med det samme, og du vil se forbedrede resultater, der gør det meget hurtigere at finde det, du leder efter.

Tre millioner nye ikoner.

Vi har tilføjet en masse nye ikoner i designstudiet. Tre millioner for at være mere præcise. Det betyder, at du har et bredt udvalg af design at vælge imellem, så din unikke kreation kan skille sig ud.

Nye produktbeskrivelser.

Produktsiderne ser anderledes ud, end de plejer. Vi har opdateret layoutet, for at det skal være nemmere og hurtigere for dig at finde det, du har brug for. Du vil se, at oplysninger som specifikationer, tilvalg, FAQ’er og anmeldelser er opdelt i sektioner, så du kan skifte mellem dem, uden at du skal rulle ned på siden. Derudover er alle de vigtige oplysninger om pris, tilgængelighed og tilvalg placeret øverst, så du kan koncentrere dig om at komme i gang med designet.

Nye designservicer.

Nu kan du arbejde med en designer fra 99designs fra Vista. Gå sammen med en professionel om at skabe et nyt logo eller design til din virksomhed, og opbyg dit brand med specialfremstillede design.

Hjælp, når du har brug for det.
Hvis du har spørgsmål, kan du tage et kig på Hjælp. Og, som altid, er vi klar til at hjælpe, hvis du har brug for det, enten via e-mail, livechat eller telefon på 80 82 05 25.