Loading...

Messestande

Skil dig ud i trafikerede omgivelser med en messevæg, du designer til at udnytte alle vinkler (og gunstige øjeblikke).

Messevægge
 
Roll-ups
 
 
Flag
 
A-skilt til udendørs brug
 
 
 

Duge og messevægge til messer og stande

Bordduge
 
Bordløbere
 
Skumpapskilte
 
 
 

Messe

Alt, hvad du skal bruge for at skille dig ud og tiltrække opmærksomhed til dit næste event.

Udendørsskilte og events i det fri

Gå på opdagelse i vores brede udvalg af udendørsskilte og skilte til butiksfacader, der gør dit budskab umuligt at overse

Gør et selvsikkert førstehåndsindtryk med en messestand i høj kvalitet.

Er du klar til at skære igennem støjen og konkurrenterne på messer eller andre reklamebegivenheder? Vistaprints messevarer er klar til at hjælpe. Du kan skabe et professionelt, matchende look i hele din messestand med alt fra bagvægge og bannere til små skilte til bordet. Det hele er designet til at hjælpe dig til at gå selvsikkert ind i hver enkelt interaktion.

Når du skal designe din messestand, bør du overveje størrelsen på og hyppigheden af de begivenheder, du skal til. Skal dit bord stå midt i et stort udstillingscenter? Så overvej en bagvæg med messevæg, eller skil dig ud med en roll-up (som du kan stille op på bare 90 sekunder). Hvis du har en mur at arbejde med, kan du udnytte den med et inviterende vinylbanner. Under alle omstændigheder kan du fortsætte med at udvikle dit look med bordduge til messestande, bordskilte og meget andet. Hvad end du har brug for, er der mulighed for at designe det selv. Og vores eksperter sidder klar, hvis du har spørgsmål eller har brug for råd.