Loading...
EU PVC skumpapskilt

Foamex-skilte

Del aktuelle oplysninger med praktiske skumskilte, der kan bruges inde og ude. Udforsk vores redigerbare designskabeloner med mulighed for forskellige størrelser. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Skab et tiltrækkende display, der både fungerer indendørs og udendørs.

  • 5 størrelser
  • 2 mm skumtykkelse
  • Mat overflade
  • Vand- og vindtæt
  • Mulighed for dobbeltsidet tryk
  • Mulighed for huller til ophængning

Har du brug for en hurtig og effektiv måde til at sprede dit budskab til kunder, medarbejdere eller forbipasserende? Så kan vores specialdesignede Foamex-skilte være et godt valg for dig. Dit design bliver trykt på vand- og vindtæt skum med en glat, mat finish – letvægtsskilte, der er lette at sætte op og designet til både indendørs og udendørs brug. Du vil hurtigt og nemt kunne dele dine sundheds- og sikkerhedsoplysninger, virksomhedsopdateringer eller et støttende budskab til omverdenen.

Er du klar til at være kreativ? Udforsk vores galleri med Foamex-skilte, som er nemme at tilpasse (eller upload dit eget design). Når du har valgt et design, kan du gøre den til din egen ved at tilføre alle dine egne detaljer. Vælg de muligheder, der passer bedst til dig, og så klarer vi resten. Dine Foamex-skilte bliver professionelt trykt, pakket og leveret til dig. Dine skilte vil ankomme i flot stand og klare til at blive stillet op.

EU PVC skumpapskilt

VistaPrint har designskabeloner til Foamex-skilte i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk