Loading...

Postkort

Omdan et stykke papir til et redskab til gadereklame, indlægssedler, invitationer med mere. Udforsk vores designskabeloner, som kan tilpasses, og det lette designupload. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Papirtykkelse
Papirtype
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Se et af de mest alsidige produkter i dit markedsføringsarsenal.

  • Vælg mellem 5 størrelser
  • 5 papirtyper
  • Flere papirtykkelser
  • 2 slags hjørner
  • Fås med tosidet tryk
  • Tryk i klare farver

Når det kommer til en kampagne, kan et lille, personligt postkort hjælpe med at få budskabet ud. Dette praktiske produkt kan bruges på så mange måder – direct-mail-kampagner, indlægssedler, gademarkedsføring med mere. Og dine kunder kan gemme alle oplysningerne i en let tilgængelig, bærbar pakke.

Er du klar til at begynde at designe? Start med at gennemse vores udvalg af design, der kan tilpasses fuldt ud, herunder design til bestemte brancher eller arrangementer. (Har du dit eget design klar? Benyt vores mulighed for at uploade dit design). Når du har fundet et design, du kan lide, kan du tilpasse det ved at tilføje de vigtigste oplysninger og vælge de muligheder, der fungerer bedst for dig. Vi tager os af resten, og dine postkort vil nå frem til dig med et skarpt, poleret udseende, klar til brug.

VistaPrint har designskabeloner til Postkort i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk