Loading...

Find den ideelle form til dit klistermærke

Vi har former til alle typer forretning, personlighed eller projekt, og specialdesignede klistermærkedesign til alle former.

Skab din egen klistermærkeform

Lav unikke klistermærker, som udskæres efter formen på dit logo/billede.
 
 
 

Unikke, stiliserede klistermærker til særlige begivenheder

Sjove og nyttige klistermærker, der skaber forbindelser til venner, familie eller kunder.

Klistermærker på farten

Hav dit logo eller dine yndlingsbilleder med dig overalt.
 
 
 

Klistermærker, som ingen virksomhed må være foruden

Vi har de helt rigtige klistermærker til dig, uanset om du sælger produkter i en butik eller sender dem vidt og bredt.
Postmærkater
 
 
 
 
 

Se klistermærker på ark, der passer til din stil

Find et design, der passer til dit brand, din sag eller din kampagne med vores tematiserede skabeloner til klistermærker, der trykkes på ark.

Vælg det rette runde klistermærke til dit projekt

Se vores samling af runde klistermærkeskabeloner, som du kan bruge til at dele ud, til emballage og meget mere.
Har du brug for hjælp til at designe dit klistermærke?
Arbejd sammen med en professionel designer for at få et unikt design til dig, eller bed om råd og ændringer på et design, du allerede er begyndt på.
Udforsk vores designservice

Frisk din markedsføring for din mindre virksomhed op med tilpassede klistermærker.

Specialdesignede klistermærker er en nem og prisbillig måde at promovere dit brand på og booste din markedsføring på mange overraskende måder. Design klistermærker til at dele ud til dine kunder, sætte på din produktemballage eller få dine kasser til at skille sig ud.

Der er mange måder at tilpasse dine klistermærker på: Du kan vælge mellem papir, der er nemt at skrive på, eller ekstraholdbart plastik, lave tilpassede former og personalisere dem yderligere med en størrelse og en finish efter dit valg. Uanset hvilken type virksomhed, du har, kan du lave et unikt udseende, som dine kunder kan relatere til.

Spekulerer du på, hvordan du laver klistermærker online? Uanset om du vil vise din støtte til en sag, gøre dine events mere mindeværdige eller vise dit logo på bærbare computere, vandflasker og lignende, gør vi processen så enkel som mulig – med eksperter, der sidder klar til at hjælpe, hvis du har brug for det.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, vi har valgmuligheder til dig, uanset om du foretrækker mønstret tryk eller minimalistiske design. Når du har valgt klistermærketypen og -formen, kan du gennemse skabelondesign, der kan tilpasses. Du kan også filtrere skabelonerne efter branche, stil eller farve. Så kan du tilpasse klistermærkerne yderligere med tekst, billeder eller logoer.

Der er flere muligheder, når du er klar til at gå i gang:

  • Se vores designgalleri for vores skabeloner, kan tilpasses med tekst, billeder eller logoer.
  • Upload dit eget design, hvis du vil starte forfra.
  • Arbejd sammen med en professionel designer om at skabe et unikt design til dig.
  • Hvis du vælger et klistermærke med en særlig form med dit logo, designer en af vores designere det og sender det til dig for godkendelse inden for 4 timer.

Du kan vælge mellem en række forskellige klistermærker baseret på dine behov. For eksempel:

  • Har du brug for at skrive på dem? Så anbefaler vi at starte med klistermærker på ark, der er trykt på hvidt papir.
  • Skal det være vandtæt? Så er vores runde og firkantede klistermærker lige det rette, da de er fremstillet af vandafvisende plastik.
  • Vil du dele dine klistermærker ud? Så anbefaler vi vores konturskårne klistermærker for at få dit design til at skille sig ud med en tilpasset form.

Du kan uploade filer i .pdf-, .png- og .jpg-formater.

Afhængigt af dit valg af produkt og størrelse kan du bestille specialtrykte klistermærker i mængder helt ned til 4 stk. og helt op til 5.000 ad gangen.

Ja! Vores klistermærker på ark fås på hvidt papir, der er lettere at skrive på. Vi anbefaler at bruge en permanent marker, når du skriver på klistermærker, der er lavet af plastik. Når du designer klistermærker med en sort baggrund, skal du sørge for at bruge en blækfarve, der skiller sig ud – som guld, sølv eller hvid.

Du kan bruge vores papirløsninger indendørs eller i situationer, hvor klistermærkerne ikke kommer i kontakt med væske. Plastmateriale er modstandsdygtigt over for olie og vand, og derfor er de en mere holdbar løsning indendørs og udendørs.

Ja. Vi anbefaler at designe hvert klistermærkeprodukt forfra for at få de bedste resultater fra klistermærker med forskellige former og størrelser. Vores designgalleri og værktøjer hjælper dig med at komme i gang hurtigt.