Gå direkte til hovedindhold
Loading...

Specialdesignede klistermærker

Pil dem af og sæt dem på glas, æsker, pakker med mere.

Skab professionelle og unikke specialdesignede mærkater.

Vistaprints skabeloner til personaliserede klistermærker kan tilpasses, så du let kan sætte dit firmanavn og logo på produktemballage, brevpapir med mere. Vi hjælper dig med at skabe perfekte klistermærker, uanset om du starter en ny virksomhed op eller er på udkig efter større mængder produktklistermærker, giveaways eller andet. De er lavet af holdbart materiale, og fås i forskellige størrelse. Vores klistermærker forbliver pæne. Uanset hvad din virksomhed har brug for, kan du finde artikler i høj kvalitet, der hjælper dig med at skille dig ud og blive bemærket.

Ofte stillede spørgsmål

Ja! Hvis du har planer om at skrive på de personaliserede klistermærker, anbefaler vi at bruge en permanent tusch, der hænger bedre ved. Hvis du laver sorte klistermærker, så husk at bruge en farve, der kan ses, som guld, sølv eller hvid.

Vores papirudgaver er bedst til brug indendørs eller i situationer, hvor klistermærket ikke kommer i kontakt med væsker. Plastik er modstanddygtigt over for olie og vand, og derfor er de en mere holdbar valgmulighed til indendørs og udendørs brug.

Klistermærkerne af papir er et godt og holdbart valg til indendørs brug. Så længe klistermærkerne ikke kommer i kontakt med væsker, er der ingen problemer. Hvis du har planer om at anvende dine specialdesignede klistermærker på produkter, der indeholder eller udsættes for olier, smøremidler eller lave temperaturer, anbefaler vi en mere vand- og vejrbestandig mulighed, såsom vores etiketter af plastik eller vinyl på rulle.

Ja, vi har valgmuligheder til dig, uanset om du foretrækker mønstret tryk eller minimalistiske design. Når du har valgt klistermærketypen og -formen, kan du gennemse klistermærkegalleriet. Du kan også filtrere efter branche, stil eller farve.

Ikke i øjeblikket. Vi kan tilbyde leveringsmetoder med 2, 4, 6 og 10 dages leveringstid.