Loading...

Personaliserede bannere

Tænk stort, og få det meste ud af udstillinger i butikken, messer eller udendørsarrangementer.

Bannere til ophæng

Form og funktion
Alle vores bannere er lavet af robuste materialer, der er nemme at rengøre, og som giver et unikt udseende. Vælg et, der matcher din stil, og vid, at det er lavet til at holde.

Stående bannere

Messe

Alt, hvad du skal bruge for at skille dig ud og tiltrække opmærksomhed til dit næste event.

Udendørsskilte og events i det fri

Gå på opdagelse i vores brede udvalg af udendørsskilte og skilte til butiksfacader, der gør dit budskab umuligt at overse

Hvis du vil gøre indtryk, gælder det først og fremmest om at blive bemærket – vores specialdesignede bannere kan hjælpe med det.

Vil du øge din synlighed? Det rette personaliserede banner kan fange en forbipasserende eller potentiel kundes opmærksomhed, især i travle situationer eller arrangementer med mange mennesker. Vi har specialfremstillede bannere og skilte til enhver lejlighed – konferencer, butiksarrangementer eller byfester – med et stort udvalg af kvalitetsdesign i farver.

For at komme i gang skal du vælge bannerstilen, der bedst passer til dit projekt: vinylbannere (med versioner til indendørs og udendørs brug), roll-up-bannere (inklusive versioner til indendørs handelsmesser eller udendørs events) eller mesh-bannere (dit bedste bud til udendørs brug). Og hvis du har brug for hjælp undervejs, sidder vores team klar til at hjælpe med ekspertråd. Lad os nu begynde at skabe.

Ofte stillede spørgsmål

Meshbannere har små huller, er lidt gennemsigtige, og farverne er knap så stærke som på vinyl. Mesh virker godt sammen med store skrifttyper og billeder, mens vinyl ser godt ud med mere komplekse design.

Snøreringe på 1,27 cm medfølger på mesh-banner og kan føjes til vinyl, pvc-fri og stofbannere. De er ikke nødvendige på roll-up-bannere. Snøreringene har 60 cm afstand øverst og nederst på banneret.

Nej, desværre ikke på nuværende tidspunkt. Med vores store udvalg af størrelser er der en god chance for, at vi har et banner, der passer til dit behov.

Nej, desværre. Vi anbefaler at bruge VistaPrint-stativer for den bedste pasform og stabilitet.

Du kan trykke på begge sider af vores roll-up-bannere.