Gå direkte til hovedindhold
Loading...

Produkter

Bannerstativer

Hvis du vil have nye kunder, gælder det først og fremmest om at blive bemærket.

Vil du øge din synlighed? Det rette personaliserede banner kan fange en forbipasserende eller potentiel kundes opmærksomhed, især i travle situationer eller arrangementer med mange mennesker. Vi har specialfremstillede bannere og skilte til enhver lejlighed – konferencer, butiksarrangementer eller byfester – med et stort udvalg af kvalitetsdesign i farver. For at komme i gang skal du vælge bannerstilen, der bedst passer til dit projekt: hængende bannere (med versioner til indendørs og udendørs brug), roll-up-bannere (inklusive versioner til indendørs handelsmesser eller udendørs events) eller roll-up til bord (til borddisplays, restauranter med mere). Og hvis du har brug for hjælp undervejs, sidder vores team klar til at hjælpe med ekspertråd.

Ofte stillede spørgsmål

Meshbannere har små huller, er lidt gennemsigtige, og farverne er knap så stærke som på vinyl. Mesh virker godt sammen med store skrifttyper og billeder, mens vinyl ser godt ud med mere komplekse design.

Snøreringe på 1,5 cm medfølger på mesh-banner og kan føjes til dit vinyl. De er ikke nødvendige på roll-up-bannere. Snøreringe har 60 cm afstand øverst og nederst på banneret.

Nej, desværre ikke på nuværende tidspunkt. Med vores store udvalg af størrelser er der en god chance for, at vi har et banner, der passer til dit behov.

Desværre ikke. Vi tilbyder andre lodrette H-, L- eller X-formede stativer til vores lodrette vinylbannere.

Du kan trykke på begge sider af vores tilbagetrækkelige bannere.