Loading...

Lav robuste, og budgetvenlige skilte, som er designet til at blive bemærket.

  • 6 størrelser
  • Valgmuligheder til indendørs og udendørs brug
  • DISPA®-materiale til udendørsbrug (op til 3 måneder)
  • Mulighed for tryk på begge sider
  • Mulighed for huller til ophæng
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

Et alsidigt skilt
Med papskilte kan du promovere et udsalg, dele vigtige virksomhedsoplysninger eller sørge for, at dit produkt får den opmærksomhed, det fortjener. Disse skilte ser godt ud og er svære at overse. De er budgetvenlige, alsidige og fås i 6 forskellige størrelser. Da de også er så lette og samtidigt robuste, kan vores skilte nemt flyttes og kan endda tages med til og fra events og messer, før de kommer tilbage i din butik.

DISPA®- & FSC®-certificeret papir
Vores skilte i pap er fremstillet af FSC®-certificeret papir og er en god måde at reducere plastforbruget på. Vores indendørsskilte er ideelle til kontorer, konferencer og endda også butiksvinduer og kan sættes sammen med staffeli eller Command™ monteringsstrips for at lave et iøjnefaldende display. Vores DISPA®-skilte har forbedret vejrbestandighed og kan bruges udendørs i hele 3 måneder. Det helt flade materiale i flere lag er et godt alternativ til plast og kan hjælpe med at tiltrække kunderne fra gaden, uden at gå på kompromis med kvaliteten på trykket.

Intuitiv designproces
Første skridt er at udforske vores galleri med designskabeloner, som er nemme at tilpasse, eller uploade dit eget design. Tilføj derefter dine personligt tilpassede detaljer, så du gør det til dit eget, og vælg det tilbehør, der fungerer bedst for dig. Derefter klarer vi resten – professionelt tryk og forsendelse af din bestilling. Dine papskilte ankommer klar til opsætning og brug.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk