Loading...

Reklametasker

Lav tasker med tryk til dit næste event eller en ny reklamekampagne – vælg din yndlingstaske fra vores kollektion, og tilføj dit logo eller firmaoplysninger. Sådan øger du dit brands synlighed alle steder, hvor taskens bruges.

372 resultater
Gå til filtrerede resultater
372 resultater


-

Lav en omvandrende reklamesøjle til dit brand med personligt tilpassede tasker.

Lav personligt tilpassede tasker med logoet for dit firma eller dit hold. Reklametasker er perfekte at give væk eller som reklamegaver, fordi de er så praktiske. De er smarte at have med til konferencer, til sportsarrangementer, på rejser eller bare i toget på vej til arbejde. Vi har reklamerygsække, specialdesignede træningstasker og meget andet.

Er du klar til at være kreativ? Bare upload dit logo, eller lav noget helt nyt i vores designstudie. Du kan tilføje en masse personlige detaljer som tekst og illustrationer, så du får et resultat, du bliver stolt af. Vi viser dig endda en forhåndsvisning af dit design, inden du køber. Og hvis du har brug for en hjælpende hånd til at lave dine personligt tilpassede tasker, står vores designeksperter klar.

Ofte stillede spørgsmål

Du har et par valgmuligheder: Enkeltfarvetryk, fuldfarvetryk, fuldfarvetransfertryk og broderi. Broderi er et særligt holdbart og farverigt valg, perfekt til personligt tilpassede tasker, som du har planer om at bruge hver dag.

Vi tilbyder et bredt udvalg af reklametasker som f.eks. muleposer, rygsække, erhvervstasker, computertasker, sportstasker, skuldertasker og endda personligt tilpassede køletasker. Filtrer efter ‘Type’ for at finde lige det, du leder efter.

Du har masser af valgmuligheder til personligt tilpassede tasker – filtrer efter ‘Farve’ for at finde lige det, du leder efter. Vi anbefaler, at du vælger en taskefarve, som passer godt til dit logo. For eksempel ser et mørkt logo flot ud på en taske i en lys farve!