Loading...

Gør dit budskab klart med gennemsigtige eller halvgennemsigtige, personligt tilpassede akrylskilte.

  • 8 størrelser
  • 3 mm tyk, klar akryl
  • Vælg mellem 2 materialer
  • Lige kanter
  • Mulighed for forborede huller

Stilfulde skilte
Er du interesseret i en elegant måde at fremvise dit virksomhedsnavn og logo på? Vores tilpassede akrylskilte er perfekte til at give din butik et poleret og professionelt look, indendørs eller udendørs. Giv din indretning et elegant præg med akrylskilte til f.eks. vejvisning, eller hæng dine menuer eller bedste tilbud op med stil. De er lette og bærbare, så du kan endda have dem med til messer, hvor de fungerer som iøjnefaldende udsmykning på din stand.

Stærke materialer med lang levetid
Disse personligt tilpassede akrylskilte er lavet af vejrbestandig og robust polymer med tryk, der ikke falmer, så de kan pynte i eller udenfor din butik i årevis. Og du kan vælge imellem en mat hvid eller gennemsigtig finish i et udvalg af former og størrelser, så du med sikkerhed kan finde det helt rigtige skilt til din virksomhed.

Nemt at designe og bestille
Klar til at bestille akrylskilte til din virksomhed? Vi står klar til at gøre bestillingen så nem som muligt. Når du har valgt en størrelse, et materiale og et ophæng, mangler du bare et design. Du kan vælge en af vores skabeloner, der kan tilpasses, eller uploade dit eget design. Vi tager os af resten – du modtager din akrylskilte i tiptop-stand, så du er klar til at vise dine kunder dit stilfulde nye look.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk