Loading...

Klistermærker med eget tryk

Omdan tomme overflade til muligheder for at skille sig ud med klistermærker.
 
Vinduesklistermærke til virksomheder
 
Specialfremstillede klistermærker til bildøren i blå
 
Farverige, trykte klistermærker til bilrude
 
 
 
Wallstickers med eget tryk i sort
 
Specialdesignede gulvklistermærker
 

Fremhævede produktdesign

Gør indtryk med vores udvalg af branchespecifikke design.

Messe

Alt, hvad du skal bruge for at skille dig ud og tiltrække opmærksomhed til dit næste event.

Udendørsskilte og events i det fri

Gå på opdagelse i vores brede udvalg af udendørsskilte og skilte til butiksfacader, der gør dit budskab umuligt at overse

Lav vinduer, vægge, biler og gulve om til reklame med robuste klistermærker.

Savner du en smart måde at reklamere for din virksomhed? Se vores udvalg af klistermærker, som også omfatter klistermærker af vinyl og alternative PVC-fri materialer. Fang folks opmærksomhed, og lok dem ind i din butik med vores farverige og iøjnefaldende vinduesklistermærker. Hvis du tit er ude at køre, kan flot designede klistermærker til bilen hjælpe dig med at skabe opmærksomhed på din rute. Hvis du har brug for at give dine kunder sikkerhedsoplysninger, er gulvklistermærker måden at gøre det på.

Start med at vælge fra vores udvalg af klistermærke-design, som du kan tilpasse, som du ønsker. Derefter tilføjer du dine egne vigtige oplysninger på klistermærkerne af vinyl eller pvc-frit materiale. Skal du pynte vinduerne i butikken eller på kontoret? Vælg vinylklistermærker med eget tryk, som indeholder dine åbningstider og kontaktoplysninger. Skal bilen reklamere for virksomheden? Sæt dit firmanavn, logo og hjemmeside på den. Vinylklistermærkerne er holdbare og bliver siddende, hvor de skal. Vores professionelle klistermærketryk sikrer, at dine klistermærker får budskabet ud. Men når tiden kommer, er de nemme at fjerne igen – uden grimme streger eller limrester.

Ofte stillede spørgsmål

Vi anbefaler en 4-trins ”våd påføring”:

 1. Rengør området, hvor klistermærket skal sidde.

 2. Bland varmt vand og opvaskemiddel, og påfør det på overfladen.

 3. Pil klistermærkets bagpapir af, og sæt klistermærket på den våde overflade.

 4. Glat klistermærket ud fra midten og ud til kanterne med en vinduesskraber eller en anden lige kant, så bobler og ekstra vand presses ud.

Du kan vælge mellem udgaver til indersiden og ydersiden af glasset. Klistermærker med selvklæbende forside har tryk på siden med lim. Klistermærker med selvklæbende bagside har lim på bagsiden og sættes på ydersiden af bilruden eller vinduet.

Vores vinylklistermærker til bil bruger gennemsigtig polyakrylat. Det er et aftageligt, trykfølsomt klæbemiddel, som sidder godt fast – uden at ødelægge lakken.

Det er et spørgsmål om personlig præference at vælge mellem produkterne. Der er dog et par ting, du bør huske på:

 • Hvis bilen lige er blevet lakeret, anbefaler vi, at du venter ca. 30 dage med at påføre klistermærker til bildøren – eller vælge et klistermærke til bilruden i steder for.

 • Hvis farven på bilen og farven på dit logo er meget ens, skal du genoverveje valget, hvis du har valgt et gennemsigtigt klistermærke til bildør. Dit logo er mere synligt med vores hvide klistermærker til bildør eller bilruden.

 • Klistermærker til bildøren må aldrig bruges på forruden, de forreste vinduer eller andre steder, hvor de blokerer dit udsyn.

Disse klistermærker er ikke fremstillet til andre overflader end glas, bildøre eller vinduer og visse gulvtyper. Hvis du er interesseret i at sætte klistermærker på andre overflader, kan vores klistermærker til bilen måske fungere. Her er flere oplysninger om montering af vores forskellige typer klistermærker:

 • Vinduesklistermærker: Kun på glas

 • Wallsticker: Malede gipsvægge, plastik, fliser, glat metal, forseglet beton og lakeret træ.

 • Klistermærker til bilrude: Kun på glas

 • Klistermærker til bildør: Udvendigt på bildøre og bilruder.

-Gulvklistermærker: Lakeret trægulv, voksbehandlet vinyl, forseglet beton.

Vores klistermærker med tryk kan nemt flyttes, men vi anbefaler ikke, at de jævnligt pilles af og sættes på. Når man gør det, kan der samle sig støv og skidt på limen, hvilket kan forårsage bobler.

Først skal du vælge den klistermærketype, der fungerer til din virksomhed. Derefter designer du klistermærket i vores brugervenlige designstudie – eller upload dit eget billede. Det er vigtig at bruge en stor skrifttype, så den er let at læse samt masser af luft i designet, så det ikke bliver rodet. Glem ikke at medtage dit logo, kontaktoplysninger og firmanavn. Vil du have flere designtips? Se artiklerne om butiksskilte og skiltedesign.