Loading...

Fødselsdagsartikler

Sæt gang i festen med specialdesignede invitationer, festlig pynt og meget andet.
Køb invitationer til børnefødselsdage
Køb fødselsdagsinvitationer til voksne

Invitationer til alle aldersgrupper eller milepæle

Find festlige design for enhver smag og personlighed, både til børn og voksne.

Invitationer med tema til de mindste gæster

Slå tonen an til en sjov børnefest med personligt tilpassede festinvitationer for enhver smag.

Matchende produkter, der passer til festens tema

Skab et sammenhængende party-look, der gør dit tema levende. (Levende dinosaurer medfølger ikke – beklager.)
 
 
 
 
 
 
 
 

Specialdesignede minder, der spreder glæde

Gør uforglemmelige minder til fantastiske gaver.
 
 
 

Gør enhver fødselsdagsfest til et stort hit med specialdesignet festlig pynt, personlige invitationer og meget andet.

Tæller du ned til en særlig fødselsdag? VistaPrint er klar til at hjælpe dig med at feste med stil med vores specialdesignede fødselsdagsinvitationer. Vores invitationer fås i mange forskellige varianter, uanset om du planlægger en fest for et barn, en voksen eller den evigt unge (af sind). Og du kan virkelig slippe kreativiteten løs, når du laver fødselsdagsinvitationerne, med vores mange valgmuligheder til runde fødselsdage, surpriseparties og meget andet. Når du har fundet et design til dine invitationer, hjælper vi dig med at overføre stilen eller temaet til specialdesignet fødselsdagspynt, personligt tilpassede festartikler m.m. Faktisk omfatter vores specialdesignede festartikler også skilte, klistermærker og endda tøj. Dine gæster – inklusive æresgæsten – vil kunne se og mærke kærligheden.

Ofte stillede spørgsmål

Det afhænger af festens tema og gæsternes aldre. Vi kan dog afsløre, at noget af vores mest populære fødselsdagspynt til alle typer fester er bannere, skumpapskilte, poser til gaver og klistermærker. Al vores fødselsdagspynt kan selvfølgelig tilpasses, så du kan tilføje dine helt egne detaljer til festen.

Der findes mange måder at pynte dit hjem på, før fødselsdagsgæsterne ankommer. Her er lidt inspiration til at hjælpe dig i gang:

  • bannere og plakater: Sæt et smil på æresgæstens ansigt med et banner eller en plakat, så alle kan se med det samme, at det er deres store dag.
  • Borddækning: Dæk f.eks. bordet med matchende servietter, og pynt med konfetti, før maden (og kagen) serveres.
  • Gaveposer: Brug gaveposer som en del af festpynten. Vis dine specialdesignede gaveposer, der matcher festens tema, ved at stille dem op på et bord, så gæsterne kan tage en på vej ud. Du kan endda gøre dem interaktive og lade gæsterne fylde deres egne poser med en række gode sager, som du selv har valgt.

Det er både nemt og sjovt at lave fødselsdagsinvitationer med VistaPrint. Kig vores invitationsskabeloner igennem for at komme i gang, og vælg en, der passer til din fests tema eller din personlige stil. I designstudiet kan du derefter tilføje tekst, billeder og grafik, så dine invitationer bliver helt dine egne. Når du er færdig, kan du se en forhåndsvisning af resultatet for at sikre dig, at alt er perfekt, inden du bestiller. Vi sender dine specialdesignede fødselsdagsinvitationer direkte hjem til dig, så de er klar til at sende ud.

Vi anbefaler, at du skriver navnet på fødselsdagsbarnet, datoen og tidspunktet for festen, stedet (den fulde adresse, hvis det er muligt) og enhver anden oplysning eller særlig anmodning, som det er vigtigt, gæsterne kender til.