Loading...

Aluminiumskilte

Skab opmærksomhed om din virksomhed med holdbare specialfremstillede metalskilte til indendørs og udendørs brug. Se vores forskellige størrelser, herunder mulighed for hvid belægning og børstet aluminium. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Muligheder for ophængning
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Send kunderne på rette vej med professionelle metalskilte.

  • 8 størrelser
  • 3 mm tyk aluminium
  • 2 metalplader med plastikkerne
  • 2 materialer
  • Fås med borede huller, afstandsstykker og ophæng til væg

Mangler du skilte til firmaet, der ser godt ud og kan holde til vejrliget? Overvej aluminiumskilte. De specialfremstillede metalskilte er fremstillet af rustfri aluminium og forstærket med en plastikkerne. Dit skilt bliver fremstillet til at holde med blæk, der ikke falmer og dit valg af børstet metal eller hvidmalet aluminium – og det er uanset om du vil fremvise det udendørs eller ønsker et moderne skilt inde i din butik, dit træningscenter eller kontor.

Er du klar til at skabe? Når du har uploadet et billede eller design i høj kvalitet i vores onlinestudie, kan du tilpasse det efter behag. Bagefter skal du bare vælge den skiltningstype, der passer dig, og lade os klare resten. Dit aluminiumskilt bliver trykt professionelt, pakket og leveret til dig, og du modtager det klar til brug.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk