Loading...

Aluminiumskilte

Skab opmærksomhed om din virksomhed med holdbare specialfremstillede metalskilte til indendørs og udendørs brug. Se vores forskellige størrelser, herunder mulighed for hvid belægning og børstet aluminium. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Muligheder for ophængning
Antal
 
Upload designHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Send kunderne på rette vej med professionelle metalskilte.

 • 8 størrelser
 • 3 mm tyk aluminium
 • 2 metalplader med plastikkerne
 • 2 materialer
 • Fås med borede huller, afstandsstykker og ophæng til væg

Mangler du skilte til firmaet, der ser godt ud og kan holde til vejrliget? Overvej aluminiumskilte. De specialfremstillede metalskilte er fremstillet af rustfri aluminium og forstærket med en plastikkerne. Dit skilt bliver fremstillet til at holde med blæk, der ikke falmer og dit valg af børstet metal eller hvidmalet aluminium – og det er uanset om du vil fremvise det udendørs eller ønsker et moderne skilt inde i din butik, dit træningscenter eller kontor.

Er du klar til at skabe? Når du har uploadet et billede eller design i høj kvalitet i vores onlinestudie, kan du tilpasse det efter behag. Bagefter skal du bare vælge den skiltningstype, der passer dig, og lade os klare resten. Dit aluminiumskilt bliver trykt professionelt, pakket og leveret til dig, og du modtager det klar til brug.

ANMELDELSES SNAPSHOT

3 anmeldelser
Write a Review
Fordeling af bedømmelser
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  0
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  2
 • 1 stjerne
  1
Let design
Produktkvalitet
Produktværdi

Anmeldt af 3 kunder

Jeg er ikke tilfreds...

22. nov. 2021 | Odsherred el

jeg er ikke helt tilfreds med at der bliver reklameret med at det er aluminiums skilte, med i virkeligheden er det bare plastik med aluminiums belægning.

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Odsherred El, tak for anmeldelsen. Vi er kede af at høre, at informationerne om vores skilte, måske ikke har været tydelige nok. På hjemmesiden skriver vi: 2 ark rustfrit aluminium ovenpå en hård plastikbund, • 3 mm tyk, forborede huller kan tilvælges til ophængning, • Skarpt tryk, der ikke falmer – til indendørs og udendørs brug, • Premium børstet eller hvid semi-mat finish. Hvis skiltet ikke lever op til forventningerne, så er I velkomne til at skrive til os på [email protected], eller på telefon 80 82 05 25 (mandag-fredag 8-19). Med venlig hilsen Vistaprint Kundeservice.

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

øv

28. jan. 2020 | Gry

Desværre er vores skilte også med flossede og skarpe kanter, og derfor ikke særlig pænt, når finish ikke er til stede. teksten er pæn. vi bestilte to skilte i hvid alu.

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Gry. Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at dine nye aluminiumsskilte ikke lever op til dine forventninger. Det vil vi naturligvis gerne finde en løsning på. Vi har sendt dig en mail, som du rigtig gerne må svare på så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning på problemet. Vi ser frem til at høre fra dig igen. Med venlig hilsen Vistaprint Kundeservice.

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

kan ikke anbefales

16. feb. 2019 | Bjarke Jessen

Skiltet er ikke flot lavet, ingen rene linier. fuld af metal spåner og rundt om de borede huller er der grov rester af alu. alle kanter er skarpe. der er ikke leveret monterings beslag med så den er lige til skraldespanden. ps. trykket er pænt så det er virkeligt en skam man ikke lige har gjort mere ud af finich.

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Bjarke, tak for din anmeldelse. Det er beklageligt at I ikke er tilfredse med aluminiumskiltet. Det er korrekt at vi ikke har haft monteringsbeslag på lager og dermed ikke kan tilbyde dette på nuværende tidspunkt, dette oplyses også på vores hjemmeside. At skiltet er fuld af aluminiumspåner fra produktionen og er skarp i kanterne er beklageligt og skulle selvfølgelig ikke forekomme, jeg håber dog at det har været muligt at fjerne spånerne således at I alligevel har mulighed for at benytte skiltet. Vi vil meget gerne finde en løsning, så ønsker I ikke at benytte skiltet, vil vi meget gerne sende jer et andet skilt i et andet materiale. Jeg har gemt et nyt skilt til jer inde på jeres Vistaprint konto, og samtidigt lagt en varekredit til jer som I kan benytte således at I ikke kommer til at betale for denne erstatning hvis I ønsker dette. I skal være velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70 14 27 17 hvis I skulle have nogen spørgsmål. Med venlig hilsen Vistaprint Kundeservice

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Viser anmeldelser 1-3

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk