Loading...

Skil dig ud med elegante stående papskilte med bue

  • 60 x 35 x 200 cm
  • 2,3 mm hvidt bølgepap i to lag
  • Form som et sejl
  • Samles ved at sætte delene ind i hinanden
  • Indendørs brug
  • Flot farvetryk

Gør indtryk
Leder du efter en ny måde at tiltrække nye kunder på til din butik eller eventstand? Med vores stående papskilte med bue kan du præsentere din virksomhed på en anderledes måde. Det elegante design og den moderne æstetik tiltrækker opmærksomhed mange forskellige steder som f.eks. butikker, storcentre og indendørs markeder eller til arrangementer som f.eks. konferencer eller messer.

Nem opsætning
Vores stående papskilte med bue er fremstillet af 2,3 mm hvidt bølgepap i to lag med en glat, hvid overflade og to lag bølgepap i midten. De er hele 200 cm høje, 60 cm brede og 35 cm dybe. De samles ved at sætte delene ind i hinanden, så de er nemme og hurtige at sætte op. Det tager kun få minutter.

Intuitiv designproces
Er du klar til at designe dine stående papskilte med bue? Vi har gjort det nemt for dig at skabe et skilt, som du vil elske, i vores designstudie. Efterhånden som du tilføjer farve, billeder, tekst og andet til de forskellige overflader, vil du kunne se, hvordan dit skilt vil se ud, når det er samlet og klar til brug. Når du er tilfreds med designet, trykker vi din ordre professionelt og sender den til dig. Dine stående papskilte med bue ankommer klar til at blive sat op og blive set.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk