Loading...

Reklamér for din virksomhed med et tresidet skilt.

  • 2 forskellige størrelser
  • 3 materialetyper
  • Fritstående skilt
  • Nemt at samle
  • Modeller til indendørs og udendørs brug

Helt uimodståelige
Leder du efter en ny metode til at tiltrække kunder til din butik eller messestand? Vores tresidede gulvskilt er designet til at blive bemærket – til messer, ved butiksdøren eller i indkøbscentre med rutevejledning til din butik. Du kan dele mange oplysninger på denne 2 meter høje, selvstående totempæl. Hvis du virkelig vil skille dig ud, kan du trykke forskellig tekst på hver af de tre sider.

Nemme at samle og sætte op
Det er nemt at præsentere sit logo, en kampagne eller kommende arrangementer med dette tresidede gulvskilt. Takket være de tre materialetyper finder du også et totemskilt, der passer til dit behov. Pap er godt til indendørs brug, plastik kan bruges inde og ude, og Akyprint kan stå fast udendørs på grund af dets holdbarhed og vejrbestandighed. Alle tre materialer er lette og nemme at samle, og de bliver stående lige så længe, som du har behov for.

Innovativ 3D-designproces
Er du klar til at lave et tresidet gulvskilt til din virksomhed? Vores 3D-designstudie guider dig igennem processen. Du kan vælge mellem forskellige materialer og finish. Efterhånden som du tilføjer farve, billeder, tekst og andet til skiltets sider, vil du kunne se, hvordan dit tresidede gulvskilt vil se ud, når det er samlet. (Du kan endda vende det hele vejen rundt og se det fra alle sider.) Når du er tilfreds med designet, trykker vi din ordre professionelt og sender den til dig. Det tresidede gulvskilt ankommer til dig lige klar til at blive stillet op - og til at skille sig ud.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk