Coronavirus/COVID-19: Vistaprint opdateringer og ofte stillede spørgsmål

Der er indført forskellige restriktioner rundt omkring i verden. Kan jeg stadig bestille produkter og forvente levering?

  • Vistaprints faciliteter rundt omkring i verden er stadig i drift, og vores teams er stadig dedikerede til at arbejde sammen med tredjeparts forsendelsespartnere for at sørge for sikker og rettidig levering af bestillinger.

Hvilke forholdsregler tager I for at beskytte jeres medarbejdere?

  • Sundheden og sikkerheden for alle vores medarbejdere er vores første prioritet. Alle vores faciliteter har lokale omstændigheder, de skal tage i betragtning, ligesom vi tager proaktive skridt mod at reducere smitterisikoen til og blandt medarbejderne hvert sted. Vi har bedt alle medarbejdere, der har muligheden, om at arbejde hjemmefra. Vi evaluerer hele tiden hvilke yderligere tiltag, der kan være passende for at beskytte vores medarbejderes sundhed og sikkerhed.
  • På de faciliteter hvor medarbejdere skal være til stede for at udføre deres arbejde, har vi opgraderet rengøringen, desinficering og andre sundhedstiltag.

Har der været afbrydelse af servicen for Vistaprints kunder?

  • Vi har set meget begrænset afbrydelse af service for vores kunder på dette tidspunkt.
  • Forventer I at måtte lukke for produktionen?
  • Vi forventer ikke, at nogen af vores produktionsfaciliteter bliver nødt til at lukke. Det vil dog være uansvarligt ikke at forberede sig på værst tænkelige tilfælde. Derfor har vi lavet og testet beredskabsplaner, så vi kan fortsætte driften i tilfælde af, at en af vores mange produktions- eller kundeservicefaciliteter oplever udfordringer.
  • Vores medarbejderes sundhed og sikkerhed er vores højeste prioritet. På de faciliteter hvor medarbejdere skal være til stede for at udføre deres arbejde, har den lokale ledelse opgraderet rengøringen, desinficering, justeret skifteholdstider for at undgå overlapning og indført temperaturscanning for at sikre sundheden og sikkerheden.

Hvad vil følgerne af en midlertidig lukning af en produktions- eller kundeservicefacilitet være?
Som en global virksomhed har vi mulighed for at flytte produktion og kundeforespørgsler til faciliteter, der ikke er påvirket, hvis det bliver nødvendigt. Vi har oprettet handlingsteams inden for Vistaprint, og vi har åbne kommunikationskanaler til andre Cimpress-virksomheder, hvor vi deler erfaringer.

Forventer I afbrydelse i leverandørkæden?

  • Vores leverandørkæde er stadig robust, og vi har beholdninger af råmaterialer på plads til mange måneders forbrug.

Nyttige ressourcer for små virksomheder: