Loading...

Bliv bemærket fra enhver vinkel med specialdesignede forsendelseskasser.

  • 5 størrelser
  • 1,8 mm hvidt eller brunt E Flute-pap
  • Heldækkende fuldfarvetryk
  • Fås med indvendigt tryk
  • Antal: 1 til 1.000 stk.

Omkostningseffektiv markedsføring
Hvis du bruger forsendelseskasser til dine produkter, får du både en omkostningseffektiv emballageløsning og en ekstra mulighed for, at dit brand bliver set. Vores store forsendelseskasser er designet til at hjælpe med at holde dine produkter sikre og flotte – under transport og opbevaring.

Holdbare og nemme at samle
Trykt i fuld farve i dit valg af 5 størrelser og fås i hvidt eller brunt E Flute-pap. De er robuste og nemme at samle og er et godt emballagevalg til forsendelse af tøj, forbrugsvarer eller fødevareemballage. Og med muligheden for indvendigt tryk kan du designe en stor forsendelseskasse, der skiller sig ud i posten, på kundens dørtrin, og når de får den i hænderne.

3D-designoplevelse
Er du klar til at designe dine personlige forsendelseskasser? Start med at udforske vores galleri med designskabeloner, der kan tilpasses til dine behov. (Eller brug vores nemme uploadfunktion, hvis du allerede har et design klar). Når du har uploadet dit logo eller billede til vores 3D-designstudie, kan du tilføje specialdesignede detaljer som baggrunde, mønstre og skabeloner for at sammensætte et iøjnefaldende design. Hvis du vælger at bruge dit eget design, skal du fjerne alle perforerede linjer, når du har uploadet dit billede. Ellers bliver de trykt på dit design. Når du er færdig, klarer vi resten – professionelt tryk og forsendelse af din bestilling. Dine forsendelseskasser ankommer klar brug.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk