Gå direkte til hovedindhold
Loading...

Papkasser

Tilføj branding til større produkter eller masseordreforsendelser med portokasser. Slidstærkt pap i 5 størrelser. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse (B x D x H)
Materiale
Trykområde
Antal
 
Start designDesign fra bunden
100 % tilfredshedsgaranti

Bliv bemærket fra enhver vinkel med specialdesignede forsendelseskasser.

  • 5 størrelser
  • 1,8 mm hvid eller brun E Flute-pap
  • Heldækkende fuldfarvetryk
  • Mulighed for indvendigt tryk
  • Antal fra 1 til 1000

Omkostningseffektiv markedsføring

Når du bruger forsendelseskasser til dine produkter, får du både en omkostningsbesparende emballageløsning og en ekstra mulighed for at få dit brand vist frem på. Vores store forsendelseskasser er designet til at hjælpe med at holde dine produkter sikre og flotte – under transport og opbevaring.

Holdbare og nemme at samle

Trykt i fuld farve i dit valg af 5 størrelser og fås i hvidt eller brunt E Flute-pap. De er robuste og nemme at samle og er et godt emballagevalg til forsendelse af tøj, forbrugsvarer eller fødevareemballage. Og med muligheden for indvendigt tryk kan du designe en stor portokasse, der bliver bemærket med posten, på kundens dørtrin og i kundens hænder.

3D-designoplevelse

Er du klar til at designe dine personlige portokasser? Eller brug vores nemme uploadfunktion, hvis du allerede har et design klar. Når du har uploadet dit logo eller billede til vores 3D-designstudie, skal du tilføje specialdesignede detaljer som baggrunde, mønstre og skabeloner for at sammensætte et iøjnefaldende design. Når du er færdig, klarer vi resten – professionel print og forsendelse af din bestilling. Dine forsendelseskasser ankommer klar brug.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk