Loading...

Bliv bemærket fra enhver vinkel med specialdesignede forsendelseskasser.

  • 5 størrelser
  • 1,8 mm hvid eller brun E Flute-pap
  • Heldækkende fuldfarvetryk
  • Mulighed for indvendigt tryk
  • Antal fra 1 til 1.000 stk.

Samlevejledning: For at samle din forsendelseskasse kan du downloade denne PDF.

Omkostningseffektiv markedsføring
Når du bruger forsendelseskasser til dine produkter, får du både en omkostningsbesparende emballageløsning og en ekstra mulighed for at få dit brand vist frem. Vores store forsendelseskasser er designet til at beskytte dine produkter og samtidig se flotte ud – under transport og under opbevaring.

Holdbare og nemme at samle
Vores personligt tilpassede forsendelseskasser med fuldfarvetryk fås i 5 forskellige størrelser og i hvidt eller brunt E-flute-pap. De er robuste og nemme at samle og er et godt emballagevalg til forsendelse af tøj, forbrugsvarer eller fødevareemballage. Og med muligheden for indvendigt tryk kan du designe en stor forsendelseskasse, der skiller sig ud i posten, på kundens dørtrin, og når de får den i hænderne.

En 3D-designoplevelse
Er du klar til at kreere dine personlige forsendelseskasser? Start med at udforske vores galleri med designskabeloner, der kan tilpasses til dine behov. (Eller brug vores nemme uploadfunktion, hvis du allerede har et design klar). Når du har uploadet dit logo eller billede til vores 3D-designstudie, kan du tilføje detaljer efter eget valg som baggrunde, mønstre og skabeloner for at sammensætte et iøjnefaldende design (husk at fjerne eventuelle konturskæringslinjer for at forhindre, at de bliver trykt). Når du er færdig, klarer vi resten – professionelt tryk og forsendelse af din bestilling. Dine forsendelseskasser ankommer i flot stand og klar brug.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk