Loading...

Lav bløde event-T-shirts i god kvalitet, der er klar til fest.

  • 7 farver
  • Str. S til 3XL
  • Let, 160 g/m², 100 % økologisk fairtrade-bomuld
  • Få tryk på forsiden, venstre bryst og ryggen
  • Mængder fra 1 til 150
  • OEKO-TEX®-certificeret

Dekoration: Tryk påført direkte på stoffet med ubegrænsede trykfarver og design. Flot og langtidsholdbart kvalitetstryk. Føles blødt og er behageligt at have på

Pasform: Standard.

Plejeinstruktioner: Maskinvaskes med vrangen ud i koldt vand. Undgå blegemidler, tørretumbler og rensning. Dekorerede områder må ikke stryges.

Lav et festligt outfit
Det er sandt - nogle fester er bare sjovere med matchende T-shirts. Uanset om du er vært for en polterabend eller fejrer en rund fødselsdag, skaber event-T-shirts et koordineret look, der forstærker feststemningen og får dit selskab til at se skarpt ud. Og selv når festen er slut, fungerer polterabend-T-shirts og fødselsdags-T-shirts som et minde om den gode stund. Skal du samle frivillige til en lokal begivenhed? Skal det være nemt at se, at I hører sammen på næste vandretur med vennerne? Her er event-T-shirts med eget tryk også perfekte. Du kan bestille helt ned til 1 styk, så hvis du har brug for en enkelt T-shirt til gruppelederen eller æresgæsten, kan vi også klare det.

Blødt og lækkert kvalitetsmateriale
Vi bruger T-shirts fra CottoVer®, som er fremstillet af OEKO-TEX®-certificeret bomuld, hvilket betyder, at stoffet er fri for skadelige kemikalier og føles godt mod huden. Vores fest-T-shirts er også lette, så de kan bruges hele dagen. Motiverne påføres med klart fuldfarvetryk, så selv den mest detaljerede grafik får smukke farvevariationer (perfekt til fotos og illustrationer).

En helt igennem individuel oplevelse
Vi har gjort det nemt for dig at skabe den ultimative T-shirt med eget design ved at tilbyde nemt upload af fotos og design til alle slags begivenheder. Gå blot til galleriet og filtrer efter din stil og temaet for din begivenhed. Når du har valgt en skabelon, skal du indsætte den tekst, du ønsker (glem ikke ryggen på T-shirten!). Du kan endda sætte et forskelligt navn på hver T-shirt - bare klik på ikonet "Navne" i studiet. Kan du ikke finde det, du vil have? Det er ikke noget problem. Vores designere kan hjælpe dig med at skabe en fest-T-shirt, du vil elske.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk