Loading...

Kalenderplakater

Nyd en oversigt over hele året med en specialdesignet kalenderplakat. Udforsk vores kalenderskabeloner, som kan tilpasses, og et let designupload. Se yderligere oplysninger

Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Se hele året med en enkeltsidet kalenderplakat

  • 286 x 438 mm
  • 2 papirtyper
  • Klart tryk i fuld farve
  • Kalenderplakater for 2023 kan købes nu

Er du på udkig efter en ny måde at planlægge aftaler, ferier med mere? En kalenderplakat, som kan tilpasses, kan hjælpe dig med at få et godt overblik over et helt år, mens du viser nogle af dine yndlingsbilleder eller -minder. Vores kalenderplakater med fotos er trykt på 28.6 x 43.8 cm papir og viser alle 12 måneder, en tilpasset baggrund og fotos efter dit valg. De er ideelle til at vise på væggen, køleskabet eller opslagstavlen på kontoret, og det er let at tilføje håndskrevne noter eller sætte ring om særlige datoer med en pen eller tusch.

Er du klar til at begynde at skabe? Start med at udforske vores galleri med designskabeloner til kalenderplakater, der kan tilpasses efter dine ønsker. Når du har fundet en favorit, hjælper vi dig med at tilføje dine billeder, også billeder fra Facebook eller mobiltelefonen. Når du har færdiggjort dit design, tager vi os af resten. Din kalenderplakat bliver professionelt trykt og leveret til dig. Den leveres flot og klar til at blive vist frem.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk