Gå direkte til hovedindhold

Vægkalendere

Glæd venner og familie med en betænksom gave, som de vil elske året rundt. Kalender med 12 måneder, der kan tilpasses, i forskellige størrelser og nye design til 2022. Se yderligere oplysninger
Størrelse
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • Nyt: Forbedrede design og layout
  • 3 størrelser
  • 2 papirtyper
  • Forskellige baggrunde og clipart
  • Holdbar spiralryg
  • Klart fototryk i fuld farve
  • 2022 vægkalendere kan fås nu

Er du interesseret i at skabe et år, der er fuld af magi? Med en personlig vægkalender kan du dele dine yndlingsbilleder og -øjeblikke med familie og venner, alt sammen på en betænksom og praktisk måde. Og med nye design- og layoutmuligheder er det endnu lettere at lave en fotovægkalender, der er fuld af charme og glæde.

Er du klar til at begynde at lave din personlige vægkalender? Vi hjælper dig med at uploade dine billeder i høj opløsning, også dem på din smartphone. Du kan organisere og designe din kalender i vores onlinedesignstudie og tilføje ekstra dekoration til datoer, som du gerne vil huske – fødselsdage, mærkedage og mere. Når du har lavet et design, som du er glad for, tager vi os af resten. Med vores tryk i høje kvalitet og professionelle emballage ankommer din vægkalender med fotos flot og klar til at glæde hver måned.

Miljøvenlige papirtyper.

Vi er stolte over at være FSC-certificerede, dedikerede til at reducere vores miljøbelastning ved at bruge ansvarligt forarbejdet papir.

Læs mere
Vi støtter ansvarlig skovdrift.

FSC-papir, der er certificeret af Rainforest Alliance, er ansvarligt dyrket til gavn for samfundet, dyrelivet og miljøet.

Læs mere

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk