Hvordan logger jeg ind på min konto?

1. På VistaPrint-hjemmesiden skal du klikke på knappen Log ind øverst til højre i hjørnet af siden.
  2. Log ind på din konto ved hjælp af en af følgende metoder:
    1. Log ind med e-mail
      1. Indtast den e-mail og det adgangskode, der er knyttet til din VistaPrint-konto, og klik på Log ind.
    2. Log ind med Google, Facebook eller Apple
      1. Klik for at logge ind med din Google-, Facebook- eller Apple-konto.
        ADVARSEL! Hvis du logger ind med din Google-, Facebook- eller Apple-konto:
        1. Du kan aldrig nulstille din adgangskode, og
        2. Hvis du allerede har en VistaPrint-konto med den samme e-mailadresse, vil alle dine projekter være væk.

For at nulstille din adgangskode skal du klikke på Glemt adgangskode?

Hvis du vil oprette en VistaPrint-konto, skal du klikke på Log ind > Opret en konto.