Loading...

Personaliserede krus

Personaliserede krus er velegnede til at sætte et logo, emblem eller budskab på. Vores krus med indgravering eller tryk er også perfekte til kontoret. Krusene er også gode reklamegaver – giv dem til kunder og øg din brandgenkendelse for hver slurk.

24 resultater
Gå til filtrerede resultater
24 resultater


-

Design dit eget krus, der viser dit logo eller budskab.

Vil du lave et krus med foto, der er umiskendeligt dit? Måske en omgang personaliserede krus til hele dit team? Eller hvad med en giveaway, der hjælper kunder og kundeemner med at huske på din virksomhed? Uanset dit behov kan personaliserede krus fra VistaPrint servere dit design med stil.

Det er nemt at designe dit eget krus. Brug vores interaktive designstudie til at uploade din egen designfil og lege med mulighederne for at skabe et nyt design, som du og dit team bliver vilde med. Hvis du har brug for assistance i løbet af processen, er vores designteam klar.

Ofte stillede spørgsmål

Selvfølgelig. Du kan uploade følgende formater: .jpg, .png, .pdf, .ppt og .ai.

Der er forskellige muligheder. Vores udvalg inkluderer mange krus med enkeltfarvetryk. Det er også muligt at få fuldfarvetryk og laserindgravering på dine krus. Specialdesignede krus med tryk er oplagte som reklamegaver, mens laserindgravering er et premiumvalg.

Vi har forskellige muligheder, herunder keramik, rustfrit stål og plastik. Du kan sortere efter 'materiale' for at finde præcis, hvad du søger.

Vores personaliserede krus kan rumme mellem 200 og 590 ml. Under filteret 'rumindhold' for at se de forskellige størrelser.

Ja. Du kan købe ned til et enkelt krus med foto – det er oplagt, hvis du vil designe et unikt krus. Ved andre krus er der et højere minimumsantal, hvilket gør dem mere oplagte som reklamegaver.